CIJELI GA ŽIVOT DRŽI UZ SEBE, ALI VRIJEME JE ZA RASTANAK: Zbog ove će odluke Ronaldov sin od oca biti kilometrima daleko

Dok Cristiano Ronaldo traži novi klub nakon odlaska iz Manchester Uniteda, njegov sin već je potpisao za Real Madrid.

Instagram

Cristiano Ronaldo ostao je bez kluba nakon što je otišao iz Manchester Uniteda za koji je u prošloj sezoni postigao 24 pogotka.

Međutim, sljedeća sezona za Portugalca bila je manje sretna pa je u 16 nastupa dao svega tri pogotka i sporazumno raskinuo ugovor s klubom. Priča se da je za Portugalca moguć odlazak u Saudijsku Arabiju jer mu tamošnji Al-Nassr nudi pravo malo bogatstvo.

Instagram 

No, dok traju pregovori njegov najstariji sin Cristiano Ronaldo Jr. ipak će ostati u Europi. Vratio se u akademiju Real Madrida tek par dana nakon što mu se otac vratio sa Svjetskog prvenstva u Katru. 

12-godišnji Ronaldu dao je više od 50 golova u 20 utakmica za mlade momčadi Reala prije nego je s ocem prešao na Old Trafford. Ovo je ujedno i prvi put da su slavni otac i sin razdvojeni nakon što su zajedno bili u čak tri kluba - Realu, Juventusu i Manchester Unitedu.

Inače, njegov legendarni otac ostavio je neizbrisiv trag u Realu jer je od 2009. do 2018. godine postigao čak 450 pogodaka u 438 utakmica.

Podsjetimo, u vrijeme kad je posvajao najstarijeg sina 2010. godine, Ronaldo je započeo vezu s ruskom ljepoticom Irinom Shayk i nikome nije bilo jasno što se događa. 'S velikom radošću i emocijama obavještavam vas da sam nedavno postao otac dječaka. Kao što sam dogovorio s njegovom majkom, koja želi da njezin identitet ostane tajna, skrbništvo ću preuzeti ja', napisao je Ronaldo.

No, legendarni Ronaldo slovi i kao strog otac pa je djeci nametnuo jasna pravila. Najstariji sin Cristiana Ronalda trenira nogomet svaki dan, i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savjetu svoga slavnog tate. U kući Cristiana Ronalda nema mjesta za fast food. Cijela obitelj jede samo zdrave obroke, a slatkiši su nepoželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tijekom dana, a cijela obitelj redovito vježba.

Instagram 

Ako se djeci omakne da pojedu nešto nezdravo ili slatko, to nadoknađuju vježbanjem. U kolovozu 2016. Cristiano je objavio snimku na kojoj tada šestogodišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: 'Pojeli smo sladoled, sada je vrijeme za vježbanje'.

Obrazovanje je važno pa su sva veća djeca upisana u prestižne škole koje koštaju milijune. Tjelesna aktivnost i pravilna prehrana nisu jedino na čemu Ronaldo inzistira, vrlo je striktan i što se tiče njhovih higijenskih navika i pristojnoga ponašanja, posebno za stolom.