MUŠKARCI GA SVE VIŠE KOPIRAJU: Gvardiolov frizer ima pune ruke posla, a evo što je otkrio o njemu

Joško Gvardiol postao je najtraženiji igrač nakon Svjetskog prvenstva.

Goran Stanzl/PIXSELL

Iza 20-godišnjeg Joška Gvardiola je Svjetsko prvenstvo iz snova.

O njemu se ne prestaje pričati nakon što je svijet zaludio svojom nevjerojatnom igrom, ali i obožavateljice diljem zemlje svojim izgledom.

Profimedia 

Mnoge je zanimalo kako je Joško izgledao bez brade, njegova zaštitnog znaka za kojim su poludjele brojne žene koje su ga s transparentima dočekale na zagrebačkom glavnom trgu nakon osvojene bronce u Katru. Djevojke je privukao njegov šarm i široki osmijeh, ali i crna brada koja je svojevrsno i njegov zaštitni znak. Stoga je sve zanimalo kako je mladi Gvardiol izgledao kao dječak bez brade.

No, sad se naveliko priča i o njegovoj kosi jer sve više muškaraca želi izgledati baš poput njega i imati frizuru kao Joško. Njegov frizer Ayman Youssif otkrio je da su mu termini poprilično popunjeni, a i da mu stižu brojne pohvale za frizerski zanat.

'Kaže što treba i mi napravimo što možemo. Oko 4 godine on dolazi, malo slabije otkad je otišao u Njemačku. Dobar je on dečko jako', ispričao je za RTL Ayman Youssif, egipatski frizer koji je s obitelji stigao u Hrvatsku prije 8 godina kao imigrant.

Međutim, nije Joško jedini sportaš kojeg ovaj frizer sređuje. Prije odlaska iz Zagreba dolazio mu je i Gvardiolov suigrač iz Leipziga, Dani Olmo kao i sadašnji nogometaši Dinama Josip Šutalo i Luka Ivanušec te boksač Filip Hrgović.