POZNATE SU SAMO DVIJE NJEGOVE VEZE: Kramarić je prije supruge ljubio pravnicu Marinu, neki su očekivali njihov brak

Andrej Kramarić drži svoj privatni život za sebe, ali poznate su dvije njegove veze.

Instagram

Andrej Kramarić jedan je od najuspješnijih hrvatskih nogometaša koji često uveseljava navijače svojim golovima. Osim hrvatskih, Kramarić često oduševljava i navijače njemačkog kluba TSG Hoffenheim u kojem igra od 2016. godine. Nogometaš je to koji svoj privatni život drži za sebe, a povezivalo ga se samo s dvije djevojke. Današnjom suprugom Mijom te bivšom djevojkom Marinom Pavić

Andrej i Mia

Današnji supružnici upoznali su se u jednom zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča započela je 2017., godinu dana nakon njegova transfera u Hoffenheim. S obzirom na to da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu, a nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u Heidelberg gdje su pronašli zajednički dom.

U ožujku 2021. vjenčali su se u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a iste godine u kolovozu na svijet je stigao njihov sinčić Viktor.

'Naše upoznavanje bilo je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali moji prijatelji, a poznaju se i naši roditelji. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', rekao je Andrej jednom prilikom medijima. 

Mia je velika podrška svom dragom na tribinama. S utakmica objavljuju i zajedničke fotografije, a mnogi im gotovo svakodnevno poručuju da su prekrasan par.

Andrej i Marina 

Hrvatski nogometaš i njegova bivša djevojka, pravnica Marina Pavić, prekinuli su krajem 2016. godine. Andrej i Marina su bili u vezi čak šest godina, a Marine se zbog njega preselila u Njemačku kad je on počeo igrati za klub TSG 1899 Hoffenheim.

Ljeto prije prekida su proveli zajedno odmarajući na Jadranu i sve je izgledalo kako će im veza otići korak dalje i da će se vjenčati. Međutim, samo nekoliko mjeseci kasnije, svatko je krenuo svojim putem. Andrej je rekao da su nakon prekida ostali u dobrim odnosima. 

Instagram 

Više fotografija Andreja Kramarića, možete pogledati u galeriji. 

Instagram Andrej Kramarić