GDJE ĆE NOVAK ĐOKOVIĆ ŽIVJETI POSLIJE KARIJERE: Slavni tenisač ima nekoliko nekretnina, a evo kako izgledaju

Tenisač Novak Đoković ima brojne kuće i stanove pa mnoge zanima gdje će živjeti nakon profesionalne karijere.

Instagram

Iako još uvijek ima vrhuncu karijeru, svi se pitaju kad će Novak Đoković napustiti profesionalni tenis. I ne samo to, mnoge zanima gdje će živjeti u 'mirovini'. Naime, tenisač ima nekoliko luksuznih nekretnina i zaista nije lako odabrati gdje bi njegova lokacija mogla biti.

Stan u New Yorku

Tenisač posjeduje dva penthousa u New Yorku, a za koje je izdvojio 10 milijuna eura. Dizajnirao ih je čuveni arhitekt Renzo Piano, a nalaze se u najelitnijem dijelu grada.

Imanje Kosmaj

Srpski tenisač je svoj novi dom krajem 2020. godini kupio od Elene i Jugoslava Karića. Jugoslav se već godinama nalazi na listi najbogatijih stanovnika Srbije. Kad su kupili imanje, u medijima se spominjala cifra od čak 2,9 milijuna eura.

Naravno, Đokovići nisu odmah uselili u novi dom nego je prvo uslijedilo godinu dana radova i renoviranja kako bi se kuća uredila po željama srpskog tenisača i njegove obitelji.

Ovo velebno izdanje ima više od 400 kvadrata i izgrađeno je od materijala u kojima dominiraju kamen i drvo. Tu je, naravno, i bazen koji je dodatno sređen otkako su Đoković kupili luksuzno imanje.

Dvorac u Marbelli s kinodvoranom 

Tenisač je 2020. godine kupio luksuznu vilu u Marbelli, nakon što ju je iznajmljivao za vrijeme pandemije. Tamošnji mediji prenijeli su da je tenisač za ovaj luksuz izdvojio 10 milijuna eura.

Čak su i talijanski mediji pisali u Novakovom domu u Marbelli i naveli su da vila ima kinodvoranu, teretanu, mali spa centar, devet soba, osam kupaonica, zatvoreni baze te dnevni boravak. 

Isto tako, ova mjesto je omiljena destinacija Đokovića i iz emotivnih razloga. Naime, ondje živi Jelenina sestra Marija te Novakov brat Marko pa osjećaju da im je ondje obitelj blizu. 

Također, oboje su naglasili im se sviđa klima u ovom španjolskom gradiću

Monte Carlo

Tenisač je također kupio i nekretninu u Monacu, odnosno na posebnoj destinaciji za odabrane. Nije poznato koliko novca je izdvojio za ovu nekretninu.

Novak i Jelena često su isticali da im se sviđao životu u Monaku, a Jelena je tamo i doktorirala