PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Fatalna Sinjanka Anđela Šimac gladila pitona i u tome uživala

Anđela Šimac ovih dana uživa na Baliju, a ondje je gladila pitona.

Instagram

Djevojka bivšeg Dinamovca Lirima Kastratija,Anđela Šimac, ovih dana uživa na Baliju. Atraktivna Sinjanka nedavno je proslavila rođendan, a sad se odlučila počastiti putovanjem u Indoneziju. Svoje pratitelje počastila je brojnim Instagram storyjima s prizorima iz tropske zemlje. No, jedan se istaknuo. 

Naime, Anđela je mazila žutog pitona. Prizor je to koji bi mnoge uplašio, ali ne i hrabru Anđelu. S obzirom na to da je velika ljubiteljica životinja, nije se bojala nego uživala.  

'Nevjerojatno', napisala je uz fotografiju zmije.

Instagram 

Podsjećamo, nedavnom intervjuu za Sportlife Anđela je otkrila da ona i Lirim uživaju te da su pokrenuli i zajednički biznis.

'Ulažemo u nekretnine i to je ono čime se trenutno bavim. Lirim i ja smo zajedno i lijepo nam je. Trenutno živimo na relaciji Zagreb-Budimpešta budući da je Lirim bio na posudbi pa smo u Budimpešti uzeli stan', ispričala je.

Anđela i Lirim angažirali su i dadilju budući da je Lirim često odsutan zbog treninga i utakmica.

'Odnos s dadiljom je super iako je na početku bilo malo teško. Ona živi s nama i naravno da je svaki početak težak. Jako je profesionalna u svom poslu i stvorili smo prijateljski odnos s njom. Ona također ide s nama na putovanja, a kad je Lirim odsutan zbog utakmice onda putujemo ona, beba, ja i, naravno, Bella', rekla je Anđela misleći na kućnog ljubimca, psa pomeranca od kojeg se ne odvaja.