GEORGINA IMA PODRUGLJIV NADIMAK ZBOG IZJAVA: 'Zavist će ih ubiti jer sam bogata'

Georgina Rodriguez je dugogodišnja partnerica nogometaša Cristiana Ronalda kojem može zahvaliti svu slavu, a njena nova naslovnica za španjolski Elle izazvala je brojne kritike.

Instagram

Georgina Rodriguez je dugogodišnja partnerica nogometaša Cristiana Ronalda kojem može zahvaliti svu slavu.

Ipak, mlada Argentinka i majka njegovo dvoje djece i sama je postala zvijezda koji je sada zapečatila novom prestižnom naslovnicom. Naime, 28-godišnjakinja je zasjala na naslovnici španjolskog Ellea koja je izazvala brojne kritike.

Naime, mnogima smeta što je Georgina postala bogata, uspješna i poznata isključivo zbog svoje veze, a ne postignuća, te smatraju kako postoje brojne druge žene koje su sve to postigle same, te su kao takve zaslužile biti na naslovnici više od nje.

Georgina se nije obazirala na komentare, jer je svjesna što donosi određenom časopisu ili brendu koji reklamira - svjetski publicitet, a sebi podebljanje bankovnog računa. Ipak, čini se kako sama nije svjesna da je tražena zbog muškarca kojeg je osvojila na prvi pogled još davne 2016. godine u jednom dućanu luksuzne odjeće u kojem je radila kao asistentica u šopingu.

'Kada je riječ o novcu, morate mi oprostiti, no ne govorim o tome koliko je milijuna na mom bankovnom računu. Presretna sam što mi je partner Cristiano Ronaldo, luda sam za njim i prava sam sretnica zbog toga. Itekako sam svjesna da to što sam mu djevojka meni nudi mnoge mogućnosti, no ja sam se naradila i izgradila sve ono što se nalazi u banci na mom računu', izjavila je Georgina ranije za španjolsko izdanje Forbesa i izazvale salve smijeha.

Instagram 

'Odrasla sam u skromnim uvjetima i Ronaldov stil života za mene je dugo bio nepojmljiv. Tek nakon pola godine sam se u njegovoj golemoj vili počela snalaziti toliko da sam u svakom trenutku znala gdje se nalazim', pojadala se Georgina u svom Netflix dokumentarcu te zaradila nadimak 'sirote male bogatašice'.

Danas se luksuznim životom hvali na sva zvona, a bliska je isključivo sa sestrom Ivanom, dok je ostatak obitelji naziva 'zlobnom i proračunatom'. Također, neki ističu kako ih se srami, jer ne žive luksuzno kao ona.

'Javnost zna za njezinu veliku ljubav prema sestri Ivani, ali ne zna kako se ponaša prema ostalim članovima obitelji. Bio bih šokiran da spomene očeve kriminalne aktivnosti ili tenzije između sebe i obitelji njezine majke. Ono što njezini obožavatelji vide nije prava Georgina', otkrila je njena polusestra Patricia pa dodala. . 'Kad je mom sinu bio rođendan, pitala sam je može li zamoliti Cristiana da potpiše dres za mog dječaka, a ona je rekla NE – da ga neće gnjaviti jer je on bio na odmoru.'

Profimedia 

'Zavist je osjećaj koji uništava ljude jer ih ispunjava mržnjom i gorčinom. Da, ne vole me mnogi, ne vole ni Cristiana, zavist će ih ubiti jer sam bogata', zaključila je Georgina.

Više fotografija njenog luksuznog života pogledajte u galeriji.

Instagram Luksuzni život Georgine Rodriguez