NAKON SNIMKE S MISTERIOZNOM DJEVOJKOM: Gvardiol podijelio dosad neviđene fotografije s dočeka Vatrenih

Joško Gvardiol podijelio je dosad neviđenu fotografiju s dočeka Vatrenih u Zagrebu.

Matija Habljak/PIXSELL

Mnogi su još uvijek pod dojmom spektakularnog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije nakon osvojene brončane medalje u Katru.

Matija Habljak/PIXSELL 

Tako je i trenutno najpopularniji reprezentativacJoško Gvardiol u Instagram priči podijelio dosad neviđenu fotografiju koja je nastala te večeri kada je na zagrebačkom glavnom trgu igrače dočekalo više od 80 tisuća navijača.

Niz fotografija na kojima je i Joško objavio je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

'Najbolje finale u povijesti svjetskih prvenstva... Ali u Hrvatskoj mu gledanost nije bila baš nešto. Kakav dan, i kakva privilegija biti dio ove ekipe', napisao je Pacak pa je zatim te iste fotografije na svom Instagram profilu podijelio i Gvardiol. Na jednoj od njih pozira upravo s Tomislavom te Markom Cvijanovićem, koordinatorom za odnose s javnošću HNS-a. 

Inače, nakon zagrebačkog dočeka za Joška je organiziran i doček u Novigradu. Brojni obožavatelji okupili su se kako bi ga vidjeli i čestitali mu na uspjehu koji je postigao s reprezentacijom.

Instagram 

Uslijedila su i pitanja, a najviše je bilo onih koji se tiču njegovog ljubavnog života. 'Lijepo je vidjeti da me cure vole, mlad sam, ima vremena, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge', odgovorio je Joško.

20-godišnjak je u Novigrad gdje žive njegov djed Zvonimir i baka Milka, stigao s ocem Tihomirom koji je porijeklom iz Novigrada te majkom Sanjom i sestrama Lorenom i Frankom. Jošku je možda izmaknula nagrada za najboljeg mladog igrača na prvenstvu u Katru, ali cijeli svijet hvali njegove nogometne vještine, a zaludio je i pripadnice 'nježnijeg spola'.

Na TikToku se dijele razne snimke Gvardiola koji je zaludio oba spola, a jedna ima više od 920.000 pregleda. 'Iako nemam plave oči, Joško mi ipak montira da se nađemo na pola puta', napisala je djevojka uz video nogometaša koji se dijeli na društvenim mrežama.

Na snimci je Joško u klubu u društvu misteriozne plavuše i oboje mašu nekome i zovu tu osobu k sebi. Čuje se i kako svira hit Nede Ukraden 'Da se nađemo na pola puta'.

Snimku možete pogledati ovdje.

'Hahaha. A Jole zove konobara', 'Pustite me da u miru sa slomljenim srcem', 'To bih trebala biti ja', 'Moram znati jesi li otišla njemu', 'Ima li on curu?', 'Blago tebi', 'O neee', komentirale su brojne djevojke njezin video. Dio njih već tuguje jer su uvjerene da Gvardiol ima djevojku.