JURIO NA CESTI PA SE ODVEZAO U SMRT: MMA borac zapečatio si sudbinu, poginuo sa samo 27 godina

Strašne vijesti dolaze iz Italije – poginuo je najbolji moldavski MMA borac i zvijezda ONE Championshipa Iuri Lapicus.

Instagram

Strašne vijesti dolaze iz Italije. Naime, svijet borilačkih sportova ostao je u šoku kada se medijima prelomila vijest da je poginuo najbolji moldavski MMA borac i zvijezda ONE Championshipa Iuri Lapicus.

Kako stvari stoje, 27-godišnjak je izgubio život u prometnoj nesreći na talijanskoj cesti. Užasnu vijest potvrdilo je nekoliko medija, ali i ponajbolji kickboksač u povijesti te Lapicusov prijatelj Giorgio Petrosyan objavom na Instagramu.

Lapicus je inače bio velika zvijezda azijskog borilačkog giganta ONE Championshipa te njihov bivši izazivač za titulu prvaka velter-kategorije. Karijeru je započeo s 12 pobjeda u nizu prije nego što je potpisao za ONE, gdje je upisao još dvije pobjede, između ostalog savladavši jednu od najvećih zvijezda promocije, Marata Gafurova.

Posljednji nastup Lapicus je imao u kolovozu prošle godine, kad ga je nokautirao Zebaztian Kadestam, potencijalni idući protivnik Roberta Soldića. Okolnosti smrti MMA borca još se istražuju no zna se da je vozio na motociklu neprilagođenom brznom nakon čega je izgubio kontrolu. Tri dana je bio u komi, a onda je preminuo.