ZARUČILA SE I UDALA NAKON PAR MJESECI LJUBAVI: Sestra Jerka Leke čeka svoje prvo dijete sa samozatajnim poduzetnikom

Lijepa sestra bivšeg nogometaša Jerka Leke prošle se godine udala za hercegovačkog poduzetnika Josipa, a sada je slatkom objavom na Instagramu dala do znanja fanovima kako je trudna te čeka svoje prvo dijete.

Instagram

Jelena Leko, influencerica i atraktivna sestra bivšeg nogometaša Jerka Leke, slatkim videom u kojem je odjevena u golemog plišanog medvjedića otkrila je fanovima kako je trudna te čeka sina. Naime, Jelena se prošle godine udala za hercegovačkog poduzetnika Josipa kojeg je upoznala kada se vratila u Hrvatsku iz Dubaija, a zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Sada su svoju ljubav odlučili okruniti i rođenjem djeteta, a ovo će za ljepoticu svakako biti nova faza u životu. Podsjetimo se, prije povratka u Hrvatsku je godinama živjela u Dubaiju, a u Zagrebu se na prvi pogled zaljubila u Josipa.

‘Zaruke su bile skroz neočekivane, sve se odvilo jako brzo, ali od prvog dana sam znala da je on taj. Nisu bile u Hrvatskoj. Bila je divna večer s predivnim pogledom na grad i prsten na mojoj ruci’, ispričala je Jelena nakon što se zaručila za rtl.hr.

Jelena je Hrvatsku napustila prije osam godina kada se preselila u Los Angeles. Tamo je provela dvije godine, a zatim se zbog manekenskog angažmana odselila u Dubai, gdje je radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja. Na poslu je upoznala i neke zvijezde, a jednom se prilikom na svojem Instagramu pohvalila da se družila s glumicom Lindsay Lohan.