SEKSI MAMA HAJDUKOVOG JUNIORA: Teretanu ne napušta bez da 'okine' izazovnu fotku, a trud vježbanja se itekako isplati

Majka mladog Hajdukovca Borne Buljana, Renata Lovrinčević Buljan, postala je Instagram senzacija.

Instagram

Nakon što je juniorska momčad Hajduka ostvarila povijesni uspjeh i pobjedila u utakmici Borussiju Dortmund nakon lutrije penala u četvrtfinalu Lige prvaka mladih, svi su se raspisali o mladim Hajdukovim nadama s travnjaka – ali i o jednoj mami.

Naime, majka mladog Hajdukovca, 17-godišnjeg vratara Borne Buljana, prava je atrakcija na društvenim mrežama. Izazovna plavuša obžava teretanu, a nazivaju je najseksi majkom nogometaša u Hrvata. Njezino je ime Renata Lovrinčević Buljan, ima 45 godina te je najveća navijačica svog sina za kojeg mnogi tvrde da je budući seniorski vratar Bijelih.

Podsjetimo se, Renata je bivša Miss Universe Hrvatske, a lentu je osvojila 2000. godine. Na Instagramu ima preko 140 tisuća pratitelja, a redovito ih časti izazovnim fotografijama iz teretane, njezinog omiljenog mjesta. No, osim što obožava fitness, Renata je prvenstveno požrtvovna majka te svog sina prati na svim njegovim utakmicama.

Instagram/screenshot 

‘Dalmatinski dišpet! Sretno, dico naša’, poručila je Renata i objavila fotografiju iz Dortmunda prije početka utakmice.

‘Sreća naše djece je san svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad “nepobjedivima”. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas. Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo,taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening,kuhalo,voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala. Pravi ste Hajdukovci koji ne gledaju na ništa osim na pokazati svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i Hajduku. Bravo sine, ljubi te majka…a i tata i brat…naravno. Naš si ponos’, napisala je pak poslije utakmice na svom Instagram profilu.