POKAZALA ZAŠTO JU NAZIVAJU NAJLJEPŠOM HRVATICOM: U Anicu Kovač Robert se zaljubio kao tinejdžer, a onda oženio drugu

Jedna od najljepših dama hrvatske estrade, Anica Kovač, došla je u društvu prijateljica na koncert Bože Vreće.

Pixsell/Davor Puklavec

Anica Kovač jedna je od najljepših žena Hrvatske, a dugi niz godina je u braku s našim bivšim nogometnim reprezentativcem Robertom Kovačem, a sada je izašla s prijateljicama na koncert Bože Vreće u KD Lisinski te opet zapanjila ljepotom. Naime, Anica je zasjala u šljokastom sakou, uskim crnim hlačama i crnom topu, a oko vrata je nosila niz zlatnih ogrlica.

Pixsell/Davor Puklavec 

Anica je inače česta gošća javnih događanja u Hrvatskoj, a svi ju znaju kao bivšu misicu i suprugu Roberta Kovača. Podsjetimo se, Anica i Robert Kovač upoznali su se još u tinejdžerskim danima, kad je Robert već igrao nogomet, a Anica radila na manekenskoj karijeri. Veza im je potrajala samo pet mjeseci jer su, kako je ona kasnije isticala, oboje bili premladi.

U međuvremenu oboje su se posvetili karijerama u kojima su postizali zavidne uspjehe, ali su imali i druge partnere. Anica je bila u vezi s Ivanom Lovrićem, osobnim čuvarom Franje Tuđmana, a Robert se čak oženio za drugu.

STORY ARHIVA 

Pet godina nakon prekida, 1998., tri godine nakon što je Anica ponijela krunu Miss Hrvatske, vidio ju je na televiziji i, uz pomoć Zorana i Zdravka Mamića, ponovno stupio u kontakt s njom. Od tada se više nisu razdvajali.

STORY ARHIVA 

Robert se razveo i 2000. godine potpisao ugovor za Bayern iz Münchena, a Anica se iste godine uselila k njemu. Zaprosio ju je na Božić u jednom restoranu u Njemačkoj, a vjenčali su se godinu dana kasnije u crkvi Svetog Križa u Zagrebu. Svadbeno slavlje održalo se u hotelu Westin, a kumovi su im bili Zdravko Mamić i Aničina rođakinja Milovena Čičak. Na svadbi su imali 350 uzvanika, a zatim su se vratili u München.

U lipnju 2003. dobili su prvo dijete, kćer Leticiju, nakon čega su se preselili u Italiju gdje je Robert igrao za Juventus. Sin Marko stigao im je 2007., a godinu dana kasnije i kći Viktorija.