‘IVA, JESI TO TI?’: Majoli objavila 6 godina staru fotku pa se zaigrala u fotošopu, lice joj je neprepoznatljivo

Naša bivša tenisačica Iva Majoli objavila je staru fotografiju na svom Instagram storyju, a svima je već na prvi pogled bilo jasno da ju je fotošopirala.

Pixsell/Marko Lukunić

Naša proslavljena bivša tenisačica Iva Majoli nerijetko se na društvenim mrežama hvali luksuznim putovanjima i obiteljskom intimom, a sad je objavila i jedan Instagram story koji je izazvao veliki interes javnosti. Naime, objavila je fotografiju staru 6 godina, kada je bila na partyju nakon dodjele Oscar te podržala glumca Caseyja Afflecka koji je osvojio tu prestižnu nagradu za najboljeg glumca 2017.

Instagram/screenshot 

Međutim, ova je njezina uspomena šokirala fanove jer na fotografiji koju je objavila u postu prije šest godina i ovoj na storyju – ne izgleda kao ista osoba! Uspoređujući staru i novu, a istu fotku, vidi se da je Iva zagladila lice, podignula obrve i obraze i dodala si jaču šminku te da je znatno suzila vlastito lice. Doslovno izgleda kao druga žena, a odmah je jasno da se itekako zaigrala fotošopom.

Iako tenisačica nikada nije krila da je ljubiteljica estetskih korekcija te se 2020. pohvalila zahvatom podizanja obrva, ovako veliku transformaciju nitko nije očekivao pa su mnogi osudili Ivino pretjerano dorađivanje fotografije. Komentari su većinom glasili – ‘Iva, jesi to ti?’.