IZIGRAO OBITELJ I SUPRUGU PREVAROM KOJA JE SNIMLJENA: U klubu pijan teturao, skidao hlače i 'plazio' po drugoj

Engleski reprezentativac Kyle Walker našao se u središtu seks skandala.

Profimedia

Desni bek Manchester Cityja Kyle Walker, 32-godišnji sportaš svjetskog glasa, našao se u središtu skandala jer je uhvaćen kako neprimjereno dodiruje jednu ljepoticu u noćnom izlasku – dok ga je kod kuće čekala žena.

Naime, zvijezda nogometne scene uhvaćena je u preljubu o kojem bruje tabloidi, a što je najgore, postoji i video njegove prevare. Na snimci se tako vidi Walker u jednom trenutku spustio donji dio trenirke i pokazao međunožje, plesao s nepoznatom djevojkom i dirao ju po grudima.

Profimedia 

Video možete pogledati OVDJE.

‘Pojavio se sa prijateljima i jednom plavušom. Pili su 90 minuta i plesao je provokativno’, kazao je jedan od izvora za The Sun.

Profimedia 

Zbog svog bi ponašanja mogao biti i kazneno gonjen. Ne zbog varanja supruge, već zbog skidanja hlača u javnosti, jer je takvo ponašanje u Velikoj Britaniji zabranjeno zakonom. Za takvo remećenje javnog reda i mira može se dobiti i kazna do dvije godine zatvora.

Inače, Walker je godinama je engleski reprezentativac, u Manchester City stigao je 2017. godine za 50 milijuna eura i postao neizostavni član prve postave.