PROŠLA KEMOTERAPIJU, PRESADILA KOŠTANU SRŽ, A ONDA USLIJEDIO ŠOK: Tenisačici nisu davali šanse, a ona se uzdigla s dna

Tenisačica Bojana Jovanović ima tešku životnu priču.

Instagram

Jedna od najljepših tenisačica svijeta definitivno je Bojana Jovanović, Srpkinja koja je poznatija po seksi Instagram objavama no po teniskim uspjesima, a nedavno je otvorila dušu o svom teškom odrastanju. Naime, ljepotica smeđe kose otkrila je kako je tijekom života iskusila teške trenutke zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Naime, u studenom 2004., kada je imala tek 6 godina, suočila se s tumorom nadbubrežne žlijezde. O svojoj borbi s bolešću, naporima da preživi te crnim prognozama dala je intervju za jednu srpsku televiziju te rekla kako joj je najgore u cijeloj priči bilo to što joj je bilo rečeno kako se nikada neće moći baviti sportom, svojom velikom ljubavlju.

Liječnici su joj tako bili rekli da joj je zabranjeno treniranje, no ona se nije dala. Nije odustajala te je nakon dvije ture kemoterapija i presađivanja koštane srži ipak uspjela zakoračiti na teniske terene i postati sportašica. Danas se svojski bori plasirati u orbitu WTA svijeta.

Inače, Bojana je završila i IT studij te je diplomirala kao jedna od najboljih studentica svoje generacije.

‘Presađena mi je koštana srž i liječnici nisu bili za to da se bavim sportom na profesionalnom nivou. Ali roditelji su mi uvijek govorili da ne slušam što mi govore sa strane, da pratim svoje snove i da nikad ne odustajem, jer nebo je granica. Ja sam se uvijek time i vodila. Ne mogu reći da i sad nije bilo komentara u smislu: ‘Zašto si ti i dalje u tome?’ Meni to samo daje poticaj da nastavim dalje i da se još više borim. Za to su jako zaslužni moji roditelji’, rekla je o svemu Bojana, ljepotica teške životne priče.