‘ON JE MORALAN ČOVJEK…’: Nakon optužbi za silovanje ga žena ostavila, a sad je uz njega jedino ostala ona

Oglasila se majka nogometaša Achrafa Hakimija koji je optužen za silovanje.

Profimedia

Marokanski nogometni as koji je postao miljenik publike tijekom prošlogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva, Achraf Hakimi, sve donedavno je slovio za obiteljskog čovjeka, požrtvovnog oca i nogometaša besprijekorna imidža – a onda se sve urušilo kao kula od karata. Naime, djevojka ga je optužila za silovanje i tu je krenuo raspad njegova života.

Naime, nepoznata djevojka optužila ga je da ju je silovao u svom domu nedaleko Pariza, a iako on sve negira, njegova ga je 12 godina starija supruga već ostavila, a čini se kako su mu baš svi okrenuli leđa. Jedina osoba koja mu i dalje ‘drži stranu’ i bez trunke sumnje ga brani je njegova majka, Saida Mouah.

Naime, Saida je sada i za medije progovorila o cijelom slučaju i odlučila iznijeti emocionalnu obranu svog sina javnosti.

‘Ne zaslužuje ovo što mu se događa, razgovarali smo i kune se da je nevin. Srce mi kaže da je nevin. Lijepo je odgojen i svi znaju da je osoba od visoke moralnosti. Ne zaslužuje ovo što mu se događa, pričali smo i kune se da je nevin. Kako je moguće da je optužen za događaj iste noći kada mu je žena u njihovom domu i kada ima toliko kamera?’, rekla je njegova majka.

Inače, tužiteljstvo u Nanterreu pokrenulo je istragu protiv ovog nogometaša PSG-a. Hakimi je slučaj prepustio odvjetnici i mirno čeka rasplet situacije.

Podsjetimo se, djevojka tvrdi da ju je Hakimi poljubio i dirao grudi bez njenog dopuštenja. Upoznali su se preko Instagrama, a ona je mjesec dana kasnije navodno sjela u taksi i otišla u njegovu kuću gdje se dogodio brutalni napad.