ZAVIRITE U PRIVATNI AVION NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sinonim je za luksuz, a od cijene će vam se zavrtjeti u glavi

Novak Đoković u karijeri je zgrnuo golemo bogatstvo, a može se pohvaliti i luksuznim privatnim avionom.

Instagram

Novak Đoković poseduje veliki broj luksuznih nekretnina širom Srbije, kao i cijelog svijeta, a često u veoma kratkom roku mora prijeći cijele oceane ili kontinente kako bi došao od jedne točke do druge točke. Zbog toga već dugo ne putuje komercijalnim letovima već posjeduje svoj privatni avion – koji je oličenje raskoši.

Naime, kako je Novak nauspješniji tenisač u povijesti, za sada je u karijeri zaradio već 220 milijuna eura, a dio novca otišao je i za privatan avion koji se procjenjuje na oko nekoliko milijuna dolara. Inače, osim njegova vlastitog, jedan je srpski avion nedavno dobio ime po Novaku.

Ono što znamo o Novakovom avionu je to da je posve dizajniran kako bi savršeno udovoljio njegovim potrebama. Luksuzno uređen, nudi sav komfor stana, samo u zraku. U njemu se tenisač može solidno odmoriti, ali i zabaviti s prijateljima, a više je puta na svojim Instagram storyjima dijelio fotografije i snimke iz svog aviona.

Avion je opremljen brzim internerom, kutkom sa igricama kao i udobnim ležajevima. Inače Novak na svoj kamfor nikada ne štedi pa se tako zna da je na nekretnine potrošio 30 milijuna eura. U unutrašnjost Novakovog aviona možete zaviriti u nastavku u galeriji.