FATALNA BRINETA LJUBAV JE IVANA PERIŠIĆA: Voli ju od škole, a sad je pokazala zašto ju zovu ‘ženom, majkom, kraljicom'

Josipa Perišić objavila je presladak story na Instagramu na kojem se vidi koliko je požrtvovna majka.

Instagram

Ivan Perišić, jedan od hrvatskih reprezentativaca koji nas je učinio neizmjerno ponosnima na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru 2022., dugo je u sretnom braku s prekrasnom Josipom, svojom ljubavi još iz srednješkolskih klupa.

Podsjetimo se, Ivan je u braku s Josipom od 2020., a vjenčali su se u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka. Među uzvanicima bili su samo članovi njihove bliže obitelji, a vjenčao ih je don Vinko Bus. Josipa nije za posebnu priliku kupila novu vjenčanicu već je dala suziti haljinu Viviene Westwood, koju je odjenula na njezinoj i Ivanovoj svadbi kod matičara 2012. godine. Par je nakon prvog vjenčanja slavio u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Ljubav se između para rodila još u srednjoj školi kada su, navodno, sjedili i u istoj klupi. Iako se Ivan morao odseliti iz Hrvatske i udaljiti se od Josipe, ništa ih u konačnici nije razdvojilo. Danas par ima troje djece te žive skladnim obiteljskim životom.

Instagram 

A da je Josipa prava ‘žena, majka, kraljica’ dokazuje i njezin najnoviji Instagram story na kojem je podijelila fotografiju sebe kako u naručju nosi najmlađe svoje i Ivanovo dijete. Vesela Josipa smješka se svojoj bebi, a u opisu storyja je napisala samo ‘mamino’ te tako raznježila fanove.