SHAKIRA NA INSTAGRAMU PRATI JEDNOG POSEBNOG HRVATA: S njezinim bivšim koji ju je izdao ima nešto zajedničko

Shakira na Instagramu prati samo 156 ljudi, među njima je i jedan Hrvat – nogometaš Ivan Rakitić.

Profimedia

Već mjesecima neprestano traje ‘sapunica’ u vezi prekida Gerarda Piquea i Shakire koji su zajedno bili 12 godina te su u vezi dobili dvojicu sinova. Kao što znamo, Pique je ostavio Shakiru nakon što ju je varao s 11 godina mlađom studenticom, a cijela stvar procurila je u javnost i postala najveći skandal svijeta show businessa u 2022. godini.

No, iako je pjevačica otkrila da je nogometaš ljubavnicu dovodio čak i u njihov dom te ju je mjesecima varao dok je radila za njega, pjevačica i dalje na Instagramu nije otpratila sada svog već bivšeg Piquea. Shakira tako na Instagramu ima više od 80 milijuna pratitelja, ali ona prati samo 156 ljudi. Osim što prati bivšeg partnera Piquea, pjevačica uglavnom prati svoje fan stranice, pokoju poznatu osobu poput Michelle Obame, glumce Channinga Tatuma, Henryja Cavilla, Chrisa Evansa, ali i jednog Hrvata, Ivana Rakitića.

Rakitić je tako jedini Hrvat na njezinoj listi osoba koje prati, a koji dolazi iz Hrvatske. Osim njega, prati među nogometašima još Dania Alvesa i Andresa Iniesta. Rakitić se tako zaista našao u posebnom društvu onih koje Shakira smatra dovoljno vrijednima svojih lajkova.