S NJIM I NA DRUGI KRAJ SVIJETA: Fani Stipković dvije godine skrivala zaručnika, a sad se javila s posebnom objavom

Fani Stipković, jedna od najseksi sportskih novinarki svijeta, trenutno uživa u Meksiku.

Instagram/screenshot

Bivša manekenka, a danas uspješna sportska novinarka Fani Stipković uspjela je pune dvije godine skrivati od javnosti sretnu ljubavnu vezu s bivšim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom.Sretni par prvi put je ‘uhvaćen’ zajedno početkom prosinca 2021. godine na tribinama Davis Cupa. Lijepa Korčulanka pratila je finale između Hrvatske i Rusije u društvu poznatog nogometaša, a zatim je s njim proslavila Božić. Društvo im je pravio i njegov sin Alvaro.

Story je tad ekskluzivno saznao da je par zajedno više od dvije godine, a za vrijeme lockdowna su otpočeli i zajednički život u rezidencijalnom dijelu nedaleko od Madrida u kojem je Fani godinama gradila uspješnu voditeljsku karijeru. Spojio ih je posao, odnosno ljubav prema sportu, a lijepa novinarka očarala je i Fernandovu obitelj, a on je ovo ljeto posjetio njezinu obitelj na Korčuli.

U intervjuu za španjolski Vanitatis Fani je otkrila i kako je upoznala slavnog nogometaša.

'Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se', rekla je. 'Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi', opisala ga je.

U posljednje se vrijeme slavni par sve manje skriva, a Fani se nedavno zbog ljubavi preselila u Meksiko. Fernando je u Meksiku postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas, a par je sada odlučio tamo graditi zajednički život.

'Istraživanje Coyoacána, najboemske četvrti gdje se, među ostalim nalazi La Casa Azul, kuća u kojoj su živjeli Frida Kahlo i Diego Rivera', opisala je Korčulanka jednu od najnovijih objava na Instagramu iz svog novog doma. Prije toga je posjetila i stadion Akron, koji će ugostiti Svjetsko prvenstvo 2026.