NIKO KRANJČAR NA KOMEMORACIJI U DRUŠTVU MAJKE: Prije 2 godine se oprostio od oca koji je s Ćirom imao dvije sličnosti

Niko Kranjčar došao je na komemoraciju za Miroslava Ćiru Blaževića u društvu svoje majke Elvire.

Pixsell/ Slavko Midzor

Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića započela je u deset sati u dvorani Vatroslav Lisinski, a sprovod je na rasporedu u 14 sati na gradskom groblju Mirogoj, u Aleji velikana. Posljednji pozdrav Ćiri došle su uputiti brojne osobe iz javnog života te se po posljednji puta oprostiti od trenera nad trenerima.

Podsjetimo se, Ćiro je preminuo u 88. godini života nakon mukotrpne borbe s rakom, a iza sebe je ostavio svijet sporta u žalosti, ali i neutješnu udovicu te dvije kćeri i sina. Na njegovu komemoraciju došle su mnoge slavne osobe iz hrvatskog javnog života, a među njima su fotografi zabilježili i Niku Kranjčara koji se pojavio u društvu majke Elvire.

Pixsell/Slavko Midzor 

Niko je oko vrata obavio šal crne boje, a na sebi je imao bijelu košulju i plavi sako, dok mu je mama bila kompletno u crnini te je djelovala jako elegantno. Podsjetimo se, Niko je sin Zlatka ‘Cice’ Kranjčara koji je preminuo 2021., a bio je još jedan velikan hrvatskog nogometa i nogometni izbornik hrvatske reprezentacije. Baš poput Ćire.