BIVŠOJ NAPRAVIO DIJETE 2 GODINE NAKON PREKIDA, A SINA IZNEVJERIO NA VELIKI DAN? Imao je imidž dobrog oca, a sad...

Srpski nogometaš Luka Jović navodno se nije pojavio na krštenju sinčića Davida, a svi se pitaju kako je mogao propustiti tako važan dan?

Instagram

Srpski nogometaš Luka Jović nedavno je proslavio 25. rođendan, a detalje proslave podijelila je njegova zaručnica Sofija Milošević. Podsjetimo se, Sofija i Luka u vezi su dobili dvojicu sinčića, Alekseja i Teodora, a osim njih Luka s bivšom djevojkom Anđelom Manitašević ima i sina Davida – kojeg je sad pred očima svijeta iznevjerio.

Naime, Luka i Anđela zajedno su dobili sina Davida, iako to nitko nije očekivao, barem ne nakon prekida. Naime, zajedno su bili od 2014. do 2016. godine, a onda su se razišli u normalnim, prijateljskim odnosima. Ali, stara ljubav uvijek ostavlja svoj trag pa su se tako slučajno sreli 2018. godine, probudila se nekadašnja strast, a Anđela je neplanirano ostala trudna.

'Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog djeteta, mi se redovno čujemo video-pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutro. Kad god je u Beogradu, dođe vidjeti našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće sve troje ili na ručak, večeru’, rekla je jednom prilikom Anđela.

Inače, Anđela se u međuvremenu udala za još jednog nogometaša, Nemanju Brankovića s kojim je dobila i kći Lolu. Par je tako na rođendan kćerkice odlučio organizirati krštenje i za nju i za malenog Davida, sina Anđele i Luke. No, nogometaš svog sina nije došao bodriti na njegov veliki dan.

Mnogi su se zapitali zašto se Luka, ako ne radi razliku među svojom djecom, nije pojavio na krštenju sina kojeg je dobio u bivšoj vezi? Mnogi vjeruju da su ga spriječile poslovne obaveze jer inače slovi za uzornog oca, ali neki ga optužuju i da nema te obveze koja ga je mogla spriječiti da dođe na sinovo krštenje jer mu dijete treba biti prioritet. Luka se još o ovom pitanju nije izjasnio.