NAJBOLJI PRIJATELJ MU PUCAO U GLAVU PA PRESUDIO I SEBI: Nogometni reprezentativac smaknut u okršaju u Beču

U centru Beča se dogodio krvavi okršaj u kojem je bivši austrijski reprezentativac Volkan Kahraman izgubio život.

Instagram

Austrijski mediji šokirali su svijet objavom da je austrijski nogometni reprezentativac Volkan Kahraman ubijen u krvavom okršaju s najboljim prijateljem. Naime, nogometaša je prema svemu sudeći ubio njegov najbolji prijatelj, upucavši ga u glavu, nakon čega je i sebi oduzeo život.

43-godišnji Kahraman tako je tragično skončao od ruke bliske mu osobe i to na ulicama Beča. Neslužbene informacije otkrivaju da su se prijatelji posvađali na cesti u noćnom izlasku te je došlo do obračuna. 46-godišnji prijatelj nogometaša izvukao je pištolj te potegao okidač, a kada je shvatio što je učinio – ubio je i sebe.

Policija je ogradila mjesto zločina na kojem se u kratko vrijeme pojavilo 30 policajaca koji istražuju što se dogodilo. Policijski glasnogovornik je rekao kako su pokušaji reanimacije bili neuspješni, kao i da nije bilo opasnosti za javnost.

Inače, Kahraman, koji je bio turskog porijekla, je rođen u Beču i igrao je za Austriju Beč u mlađim kategorijama. Bio je smatran jednim od najvećih talenata u povijesti Austrije. S 15 godina ovaj je veznjak prešao u Feyenoord, a igrao je još i za Excelsior Rotterdam, Trabzonspor i Erzurumspor prije povratka u Austriju.

Igrao je i za austrijsku reprezentaciju, a 2001. i 2022. plasirao se u Bundesligu. Nakon nogometne karijere prihvatio se trenerskog posla, a radio je i kao sportski direktor u bečkim niželigašima. Imao je i obitelj te dvoje djece.