'SUSJEDI SU SE IZNENADILI KAD SU TO VIDJELI': Isplivale fotografije Đokovićevog imanja, ovo malo tko ima

Na društvenim mrežama procurile su fotografije velebnog imanja Novaka Đokovića.

Profimedia

Jedan od najboljih tenisača svih vremena, Novak Đoković, sagradio je velebno imanju u Vojvodini, a sada su fotografije njegove oaze mira - isplivale u javnosti.

Tenisač je kuću s bazenom, pećinom i vodopadom izgradio na obroncima Fruške gore, a ima i direktan prilaz Pavlovačkom jezeru. Novaku je, navodno, bilo najbitnije da je imanje okruženo zelenilom kako bi njegova obitelj bila skrivena od očiju javnosti.

'Novak je želio nešto što u Srbiji rijetko tko ima. Naime, pored bazena koji je izgrađen u dvorištu Novak je želio sve nadograditi, pa je tako inzistirao da iznad bazena ima pećinu i vodopad. To je bila Jelenina i njegova zajednička želja. Sve je napravljeno od prirodnog kamena koji je donesen s posebnog mjesta.

Odmah pored pećine nalazi se i vodopad, koji je nešto nesvakidašnje na našim prostorima. Šum vode kako pada posebno je opuštajući za Jelenu, koja vodi računa o svakom detalju. Kako bi se njihova djeca tijekom ljetnih dana dodatno zabavila, Đoković je ugradio i tobogan niz koji će se spuštati najmlađi članovi obitelji Đoković', ispričao je izvor za Blic.rs pa dodao:

'Susjedi, koji žive malo dalje od Novaka, iznenadili su se kada su vidjeli takvo zdanje. Prvi put su u Srbiji primijetili da netko u svom dvorištu ima pećinu s vodopadom. Sve to je odmah naišlo na pozitivne reakcije te su se mnogi po susjedstvu raspitivali koliko je sve koštalo jer imaju želju napraviti takvo nešto i u svom dvorištu.'

Inače, na imanju velikom nekoliko hektara nalazi se i vila koja od 1200 kvadrata.