MAMIĆ SE OŽENIO PRIJE TRI TJEDNA? Cure detalji veze s 30 godina mlađom ljepoticom, je li mu postala treća žena?

Zdravko Mamić navodno se s Jelenom Planinić vjenčao prije nekoliko tjedana, a s drugom suprugom razveo prije godinu dana.

Pixsell/ Armin Durgut

Posljednjih je tjedana otkriveno kako je Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama, navodno u vezi s predivnom, 30-ak godina mlađom Hercegovkom Jelenom Planinić. Navodno je njihova ljubavna priča započela još prije 3 godine kada je Jelena počela raditi za Mamića kao njegova tajnica, a zbog afere s vremešnim Zdravkom se razvela od bivšeg supruga.

Dosad nije bilo poznato je li Zdravko također pokrenuo razvod od svoje druge supruge Marine, ali prema pisanju Dnevno.hr razveo se još prije godinu dana, a Jelenu ne da je zaručio – već ju je prije nekoliko tjedana i oženio!

STORY ARHIVA 

Par je navodno već kupio i luksuzni star koji sada zajednički uređuju, a odavno se više ne skrivaju već ruku pod ruku šeću ulicama Mostara. Inače je Jelena rodom iz Ljubuškog, u koji Mamić često navraća i u kojem je navodno zainteresiran za ulaganja u turizam, no ovaj novi par građani najčešće viđaju u Mostaru, po tamošnjim restoranima i noćnim klubovima. Ova veza je na vidjelo izašla tek prije nekoliko mjeseci jer nisu mogli suspregnuti strasti u jednom poznatom mostarskom noćnom klubu.

Instagram 

Navodno Mamićeve kćeri nisu pretjerano oduševljenje njegovom novom djevojkom, ili već trećom zakonitom suprugom. To ne iznenađuje jer su stare gotovo jednako koliko i lijepa Jelena za kojom je Mamić ‘izgubio glavu’.

Podsjetimo se, prije no što je službeno započela vezu s Mamićem, Jelena je ispijala kave s njegovom tadašnjom suprugom Marinom te mu kao tajnica bila ‘desna ruka’. Mamić osim kćeri koje je dobio s Marinom u braku ima i sina iz prvog braka sa suprugom Nadom koja ga je ostavila jer ju je varao. Čini se i da je njezina ‘zamjenica’ Marina doživjela istu sudbinu, a tek trebamo vidjeti kako će Mamić tretirati lijepu Jelenu u budućnosti.