‘LEGENDE NE UMIRU’: Talijanka koju je Siniša Mihajlović volio 26 godina, i s njom dobio 5 djece, rasplakala regiju

Nakon što se održala utakmica u čast nedavno preminulog nogometaša Siniše Mihajlovića, njegova supruga Arianna sve je rastužila još jednom emotivnom objavom njemu u čast.

Profimedia

Slavni srpski nogometaš svjetska glasa, Siniša Mihajlović, preminuo je 16. prosinca 2022. nakon duge borbe s leukemijom. Njemu u čast ovog je vikenda održana i počasna utakmica Crvene Zvezde i Vojvodine, a kojoj je prisustvovala i nogometaševa udovica Arianna.

Prvo je objavila fotografiju s unukom u opisu koje je napisala: ‘A onda konačno ona, ona ima taj Sinišin ljutiti pogled’, a zatim je objavila i sliku stadiona gdje je na tribinama ćirilicom bilo ispisano prezime njezinog supruga.

Ispod objave su se našli mnogi komentari podrške, ‘Pamtimo te Siniša’, ‘Heroj našeg djetinjstva’, ‘Veliki čovjek, naš Siniša’, ‘Legende ne umiru’ i mnogi drugi. Ova objava tek je jedna u nizu emotivnih objava koje je Arianna posvetila posljednjih mjeseci svom preminulom suprugu.

Podsjetimo se, vjenčali su se 1996. godine u rimskoj općini Campidoglio, a zatim i 2005. u samostanu u Sremskim Karlovcima. U braku su proveli 26 godine i dobili su petero djece, dvije kćeri i trojicu sinova. Sinišina udovica Arianna u Italiji je poznato televizijsko lice. Upoznali su se u jednom restoranu, a on je svojevremeno izjavio kako je, kada ju je prvi put vidio, pomislio da će im djeca biti lijepa.