Proslavljeni hrvatski nogometaš Davor Šuker ponovno ljubi, javlja Slobodna Dalmacija. Kako saznaju, riječi je atraktivnoj plavokosoj poduzetnici s kojom su ga nedavno vidjeli i u Zagrebu. 

Najbolji strijelac Svjetskog nogometnog prvenstva 1998. godine postao je poduzetnik. Suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu, a posao je pokrenuo s Dubrovčaninom Sejom Kašićem, koji i vodi restoran.

'Kada ste s nekim suvlasnik pola-pola, onda i onaj drugi obično želi biti maksimalno uključen. No, Davor je meni rekao da on o restoranskom biznisu ne zna ništa i da se neće miješati jer u mene ima maksimalno povjerenje', istaknuo je Sejo za Večernji list.

Međutim, možda se odluči za povratak u Hrvatsku. 

Inače, Davor Šuker je svojim ljubavnim životom oduvijek privlačio pozornost.  Posljednja u nizu veza o kojoj su mediji pisali bila je ona s bivšom misicom Kristinom Bralo. Prvi napisi da su u vezi počeli su kružiti u studenom 2020. i to nakon što je ona sama to dala naslutiti na svom Instagram profilu. Oboje to nisu potvrdili ni komentirali. Uoči Nove godine njihovoj vezi je došao kraj, a medijske stupce punili su i nakon prekida. Naime, pisalo se da Bralo navodno ne želi Šukeru vratiti automobil koji joj je kupio dok su bili u vezi. Riječ je bila o Mercedesu vrijednom 600.000 kuna s registracijom koja je imala Kristinine inicijale i datum rođenja.

Kristina-Bralo.jpg
BORIS MATAKOVIĆ / PR HEALTH 

Šuker je prije nje ljubio bivšu misicu Maju Cvjetković. Nekadašnji nogometaš nije puno pričao ni o toj vezi. Par je prekinuo nakon otprilike dvije godine. Da više nisu skupa Maja je rekla upravo za Story.

'Jednostavno više ne želim da me stalno ispituju gdje je Davor i što radi. Već pola godine nismo zajedno i trenutačno je naš odnos isključivo prijateljski. Ako s nekim provedeš određeno razdoblje, onda tu osobu poznaješ toliko dobro da je šteta da ne budete u barem poluprijateljskim odnosima. Prije nisam toliko vjerovala u muško-ženska prijateljstva, ali što sam starija, sve više vjerujem', rekla je tada Maja.

Davor Šuker
Robert Gašpert 

Dio Davorovog ljubavnog života često su bile manekenka pa je tako pa i na šarm Dragane Radošević. No, navodno je njihovoj vezi presudilo to što je Dragani tijekom revije ispala bradavica. Davor ju je jednom prilikom nazvao 'nevrijednom spomena'.

Nogometni as prije toga je bio u vezi s manekenkom Kristinom Bradač. I ta veza nije potrajala, zajedno su bili svega godinu dana. Kristina mu je nakon prekida vratila Audi koji joj je kupio dok su bili zajedno.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac je početkom 2000-ih zaveo i proslavljenu tenisačicu Ivu Majoli. Zajedno su dolazili na evente, uvijek su bili veseli i nasmijani, ali rijetko su kad novinari od njih uspjeli 'izvući' izjave.

iva majoli 31.jpg
Robert Gašpert 

Prije nje, Šuker je s španjolskom voditeljicom Anom Obregon proveo tri godine i mnogi tvrde kako je ovo bila njegova najozbiljnija veza.

'Nikad se nisam udavala, ali Šuker me jednom zaprosio. Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primijetila, krenula sam popiti vino, a prsten mi se zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati', rekla je jednom Obregon.

Ana Obregon postala je baka
Instagram 

Njihova veza je završila jer je Davor otišao igrati u Englesku, ali su ostali u dobrim odnosima.

Nogometaš je zbog nje ostavio španjolsku odvjetnicu Juliju Falcon, koja se hrvatskim medijima požalila da joj je slomio srce te da se posve izgubila kada je u diskoteci nabasala na njega i voditeljicu.