Bivši hrvatski nogometaš Ivica Olić nakon igračke karijere postao je član stručnog stožera Zlatka Dalić. Proslavljeni sportaš o sebi je najviše govorio kroz svoju igru, a u svemu mu je najveća podrška supruga Natalie. Sad su se pojavila fotografije samozatajnog para iz 2010. godine tijekom ljetovanja u Dubrovniku. Ivica je tada igra za Bayern Munich i bio zvijezda Vatrenih. 

Ivica i Natalie Olić (2).jpg
GRGO JELAVIC/PIXSELL 

Nogometaš iz Davora upoznao je suprugu u restoranu u Berlinu 1999. kada je ona imala 18 godina i radila kao knjigovotkinja. Završavala je visoku školu i imala svoj stan. Isprva su bili samo prijatelji, ali s vremenom se pojavila ljubav.

'Na početku smo bili samo prijatelji, ali potom me ipak osvojio, i to ponajprije svojom dobrotom. Bio je neiskvaren, dobar i povučen', ispričala je Natalie svojedobno za Story.

Vjenčali su se 2004. te su dobili sinove Antonija i Luku te kćer Laru. Nije im uvijek bilo lako jer su u nekim razdobljima bili razdvojeni, a ona je žrtvovala posao i karijeru zbog ljubavi. No samozatajna Natali nikad nije zbog toga žalila.

U svojoj dugoj vezi na kratko su bili razdvojeni kada je Ivica morao odslužiti vojni rok u Hrvatskoj, a zatim je potpisao ugovor s Marsonijom iz Slavonskog Broda. Natalie je zbog ljubavi žrtvovala svoj posao i karijeru, te se nakon godinu dana preselila u Slavoniju kako bi bila bliže Ivici. Zatim su tri godine živjeli u Zagrebu, četiri u Moskvi, a 2007. su se vratili u Njemačku.

'Baš kad smo proživljavali krize, znao bi mi reći: 'Vidjet ćeš, ja ću jednoga dana uspjeti u životu'', ispričala je Natalie.

Inače, Olić je imao 104 nastupa za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Igrao je u nizu njemačkih klubova među kojima je bio i Bayern, a karijeru je završio 2017. u TSV 1860 Munchenu.