U ožujku ove godine, svijet je šokirala vijest o smrti Konstantina Koltsova, partnera bjeloruske tenisačice Aryne Sabalenke. Međutim, u danima nakon tragedije počele su se otkrivati nove informacije. Bivši hokejaš oduzeo si je život bacivši se s 23. kata hotela u Miamiju.

Isto tako, Aryna se oglasila putem društvenih mreža o tragičnom gubitku, ali i otkrila da ona i Konstantin nisu već neko vrijeme u vezi. 

'Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija, a iako mi više nismo bili u vezi, moje srce je slomljeno. Molim vas da poštujete moju privatnost i privatnost njegove obitelji u ovom teškom trenutku', napisala je tenisačica.

Poznata po mentalnoj snazi, Sabalenka je sudjelovala na turniru u Miamiju, a uskoro je pokazala da je nastavila dalje živjeti i podijelila fotografiju s novim dečkom. Sportašica se nasmijana držala za ruke s poduzetnikom i sponzorom tima Haas F1 Georgiosom Frangulisom. On je brazilski poduzetnik grčkog podrijetla, poznat i kao direktor 'Oakberryja', kompanije koja se bavi proizvodnjom zdrave hrane. 

Tenisačica je s poduzetnikom uživala u Italiji, gdje su zajedno gledali utrke, a držali su se za ruke, ljubili i grlili. 

Nakon što su osvanule fotografije tenisačice i poduzetnika, oglasila se njegova supruga Beh Armentano. Kako je prenio Daily Mail, ona je na pitanje jednog obožavatelja je li joj 'Sabalenka uništila brak' odgovorila: 

'Udana sam za Georgiosa, ali tražit ću razvod. Oni su u vezi još od Kalifornije.'

Par se vjenčao 2016. godine, a on je u međuvremenu obrisao njezine fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama. 

I Konstantin Koltsov, Sabalenkin bivši partner, bio je oženjen kad su započeli vezu, a on je s bivšom suprugom Julijom dobio troje djece: Daniel, Alexander i Stefan. Nakon što je veza hokejaša i tenisačica izašla u javnosti, njegova supruga je na Instagramu poručila 'djevojkama koje ganjaju tuđe muževe' da je to zlo. 

Međutim, nakon određenog vremena je poručila da se kaje zbog ove poruke i nakon Konstantinove smrti za medije je o Sabalenki imala samo riječi hvale. 

'Ona je dobra djevojka. Moja objava od prije nekoliko godina je bila diktirana emocijama, boljelo me. Jako sam voljela Konstantina, ali Sabalenka se lijepo ponašala prema mojoj djeci tako da imam normalan odnos prema njoj', rekla je. 

Obožavatelji nisu oduševljeni njezinim odabirom muškaraca pa su komentirali kako ona ne može pronaći slobodnog muškarca. 

'Ona nije dobra osoba', 'Može li ona obratiti pažnju na slobodnog čovjeka?', 'Rasturačica brakova', samo su neki od komentara. 

Više fotografija Aryne, pogledajte u galeriji. 

Instagram Aryna Sabalenka