Blerta Dajaku, majka igrača Hajduka Leona Dajaku, ponovno oduševljava publiku. Ovoga puta je podijelila fotografiju iz frizerskog salona, ali svi su gledali u njezinu fenomenalnu liniju u bijeloj satenskoj haljini. 

'Tako sam sretna s novom frizurom', napisala je uz fotografiju. No brojni obožavatelji su istaknuli da je ona prekrasna. 

Inače, prije nekoliko mjeseci djevojka Hajdukovca Leona Dajaku, prekrasna Leonie June, rodila djevojčicu. Manekenka i nogometaš za svoju kćer odabrali su ime Nava, a novi član obitelj posebno je razveslio i Leonovu majku.

Prekrasna Blerta Dajaku tako je postala baka, a mnogi se tome ne mogu načuditi jer izgleda jako mladoliko.

Brojni obožavatelji Hajdukovca ne mogu vjerovati da ona i Leona nisu vršnjaci.

Inače, Blerta Dajaku radi u beauty industriji, točnije bavi se iscrtavanjem obrva, tzv. microbladingom. No, prije svega je ponosna mama pa je tako svog sina često pokazuje na društvenim mrežama, a to je učinila i nakon potpisivanja za Hajduk.

'Dragi Leone, novo poglavlje u tvom životu počinje sada u Hrvatskoj. Neka Bog za vas ima samo najbolje i neka ste zdravi i sretni. Volimo te, tvoja obitelj', objavila je na Instagramu.

Mama Hajdukovca ima preko 21 tisuće pratitelja koji joj ostavljaju brojne komplimente. 'Wow', 'Najljepša', 'Omggggg', samo su neki od komentara.

Više fotografija Blerte, pogledajte u galeriji. 

Instagram Blerta Dajaku