Kaja Vidmar, partnerica Šime Vrsljako, rijetko dijeli obiteljske trenutke na društvenim mrežama, a sad je pokazala da uživa s bivšim Vatrenim, kćeri i sinom. 

Uz obiteljsku fotografija, podijelila je i video na kojem Šime bezbrižno šeta s kćeri i sinom. 

Bivši nogometaš nakon igračke karijere se posvetio obiteljskom životu upravo s partnericom Kajom Vidmar s kojom ima kćer Viktoriju i sina kojem još nisu otkrili ime. Iako su to skrivali mjesecima, Kaja je za Story ekskluzivno progovorila o istini koja se krila iza svih 'šuškanja'.

'Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže... Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom', rekla je tada lijepa Kaja.

'Nikada nisam imala loših iskustava s medijima. U Sloveniji sam u jako dobrim odnosima s medijskim kućama i svi tekstovi o meni uvijek su bili istiniti i pozitivno tonirani, sve do jednom. Medijska pozornost nije nešto što želim, ali ona dolazi uz posao kojim se Šime i ja bavimo. Ne smeta mi to. Smeta mi što kad se privatno povučemo, mediji počnu izmišljati priče samo zato što im se ne javimo i ne odgovorimo. Nismo obavezni odgovoriti na svaki medijski upit. Tekstovi koji su izneseni u javnost napisani su prljavo i šaljivo, samo da budu čitani. Što su prljaviji, to više ljudi zanima. Javnost ne zna istinu, javnost ne zna naše životne svjedoke, ljubav, obitelj. Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se priča dobro prodala, ali naša priča je potpuno drukčija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo', zaključila je tada.

šime vrsaljko
Instagram 

Podsjetimo se, Šime se u 'tajnosti' razveo od bivše supruge Matee i prohodao s Kajom, a 2022. su dobili kćerkicu Viktoriju. Nije poznato niti kada se razveo niti kada i gdje je upoznao manekenku koja je krasila i stranice Playboyja te za koju mnogi smatraju da je uzrokovala njegov razvod.

Njihovu vezu potvrdila je upravo ona, a prva zajednička fotografija para osvanula je na Instagramu krajem lipnja 2022. godine. Od tada do danas, Kaja i Šime definitivno su prestali skrivati svoju vezu te uživaju u svojoj sreći, a nitko ne zna što radi i kako živi njegova bivša supruga s kojom ima i sinčića Brunu.

Naime, Šime je prije veze s Kajom bio u braku sa sugrađankom i srednjoškolskom ljubavi Mateom s kojom ima sina Brunu. Nagađanja da par nije u najboljim odnosima krenula su kada je on u lipnju 2021. godine s Instagrama obrisao sve njihove zajedničke fotografije nakon čega su obožavatelji primijetili da više u javnosti ne nosi vjenčani prsten. Zatim je i Matea 'nestala' s Instagrama, a kad se vratila, više nije imala prezime Vrsaljko pored imena.

Uz svoje ime dodala je samo slovo B i broj 2018, iako joj je djevojačko prezime Kedžo. Pretpostavlja se da to simbolizira prvo slovo imena njihovog sina Brune te godinu njegovog rođenja. Matea se nikada nije eksponirala u javnosti koja za nju gotovo pa nije ni znala do Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine kada su Vatreni osvojili srebro i na sebe privukli nikada veću pažnju.

Više fotografija para, pogledajte u galeriji.

Instagram Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar