Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je zarađeni novac uložiti u nekretnine. Prema mnogima pametan potez, a za svoj novac je odabrao najluksuznije zgrade u Hrvatskoj.

Ban centar

Izbornik Vatrenih vlasnik je luksuznog stana u Ban Centru na Europskom trgu. Radi se o dvosobnom stanu koji se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonom, jedne spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, wc-a, spremišta, prostorije za gospodarstvo te sporednim dijelom-lođom, što je sveukupno 93,54 kvadratnih metara.

Ban Centar (5).jpg
Pixsell/ Patrik Macek 

Duilova

Nova luksuzna zgrada u Splitu još je jedna u niz nekretnina koje posjeduje Dalić. U zgradi Bel Etage se nalaze ukupno 42 stana, a obale ju dijeli tek stotinjak metara.

Bel Etage.jpg
Quatro Company 

Park kneževa

Luksuzne lokacije u Zagrebu Daliću su zapele za oko. Tako je odabrao i stan u Parku kneževa koji se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, hodnika, WC-a, prostorije za gospodarstvo, tri sobe i dvije kupaonice. Ukupne površine 147,11 metara kvadratnih s pripadajućom lođom.

Park kneževa.jpg
parkknezeva.vmdmodel.hr 

Varaždin

Za svoju obiteljski dom hrvatski izbornik odabrao je tzv. naselje Beverly Hills u Varaždinu. Obiteljska kuća nalazi se u Ulici Zinke Kunc koju su jednom prilikom navijači 'preminovali' u Ulicu Zlatka Dalića baš zbog sportskih uspjeha.