Igrači hrvatske reprezentacije zarađuju milijune, a odlučili su ga uložiti u automobile. Tako se u garažama naših Vatreni mogu pronaći Rolls Royce, Ferrari, Mercedes, ali i mnogi drugi automobili. Ove automobile voze naši nogometaši

Marcelo Brozović

Najplaćeniji hrvatski nogometaš Marcelo Brozović vozi Rolls Royce Cullinan čija cijena na tržištu kreće od oko 350 tisuća eura, a uz doplate može doći i do puno veće cijene.

Brozović je veliki ljubitelj 'limenih ljubimaca' pa se tako nedavno slikao i s Mercedesom G500 4X4 što je također objavio na Instagramu. Njegova cijena je oko 250 tisuća eura.

Ferrari 458 Spider u Europi stoji oko 200 tisuća eura, a i on se nalazi u Brozovićevoj garaži.

Luka Modrić

Hrvatski kapetan nedavno se pojavio u Bentleyju, i to modelu Continental GT. Navedeni model ima ima 560 konja, a može postići i brzinu od 318 km/h. Cijena automobila je oko 200 tisuća eura.

Luka Modrić Bentley
TikTok 

Andrej Kramarić

Hrvatski napadač i igrač Hoffenheima Andrej Kramarić vozi Mercedes-Benz E klase, a ovi modeli stoje od 60 do 80 tisuća eura.

Andrej Kramarić auto (2).jpg
Jurica Galoić/PIXSELL 

Bruno Petković

Dinamovac i Vatreni Bruno Petković također je ljubitelj Mercedesa. On je odabrao model AMG E63, čija cijena iznosi vrtoglavih 130 tisuća eura.

Bruno Petković (11).jpg
Marin Tironi/Pixsell 

Mateo Kovačić 

Igrač Manchester Cityja i zvijezda hrvatske reprezentacije obožava luksuz. Mateo je često u dizajnerskim odjevnim komadima, ulaže u nekretnine, a vozi i skupocjeni Mercedes G 500 koji stoji oko 150 tisuća eura

Mateo Kovačić (4).jpg
SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL