Nogometaš Sergio Ramos dobiva medijsku pozornost zbog svog nevjerojatnog talenta, ali i zanimljivog privatnog života. Često je tema njegov život s voditeljicom Pilar Rubio, a nekad i odnos s roditeljima. Prema nekim izvorima, obiteljsku idilu je narušio njegov otac koji je pokušao iskoristiti bogatstvo i slavu svog sina kako bi ostvari neke svoje planove i ciljeve.

Dok je Sergio zarađivao igrajući za Real, otac Jose Maria Ramos je od njegovog novca pokrenuo posao s nekretninama koji je neslavno propao i obitelji stvorio dugove. Do unazad nekoliko godina Ramos nije krio ljubav prema svom ocu, kao i majci, međutim jedan posao je sve promijenio.

Roditelji Sergija Ramosa.jpg
GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia 

Ramos je postao i dio upravnog odbora očeve firme za nekretnine koja je doživjela veliku ekspanziju, no ubrzo su se pojavili problemi. El Pais je ranije pisao da je firma Desarrollos Inmobiliarios Los Berrocales oca Josèa Marije krenula u veliki pothvat. Izgraditi 22.000 kuća u gradu Vallecasu.

No, projekt je smanjilo gradsko vijeće, a investicija je zaustavljena što je stvorilo probleme obiteljskoj tvrtki. Godine su prolazile, a projekt nije pronašao investitora. Na kraju je Ramos izgubio skoro dva milijuna eura, a sve je stopirano 2019. godine.

Upravo ti problemi s ocem su navodno prošle godine u krizu doveli i Ramosov brak s Pilar Rubio, a čak se spekuliralo i o razvodu. Sergio nakon tog neslavnog pothvata nije u dobrim odnosima s roditeljima.

Podsjetimo se, Pilar Rubio i nogometaš Sergio Ramos upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju četiri sina. Najstariji Sergio rođen je 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro rođen je 2018. godine. Četvrti sinčić Maximo na svijet je stigao 2020. godine.

Više fotografija Sergija Ramosa, možete pogledati u galeriji.

Instagram Sergio Ramos