Igrač engleske reprezentacije i Manchester Cityja Kyle Walker jučer je dobio neobično podršku na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Nogometaša s tribina bodrile supruga Kylea Walkera Annie Kilner i njegova bivša ljubavnica Lauryn Goodman.

I premda je to možda bio jedan od rijetkih slučajeva kada su žene bile u neposrednoj blizini, Walkeru je sigurno laknulo što su bile na suprotnim stranama terena, piše Daily Mail

Neposredno prije utakmice Lauryn je viđena ispred stadiona Deutsche Bank Park sa svojim četverogodišnjim sinom Kairom, starijim od njezino dvoje djece s Walkerom. Kairo je nosio dres engleske reprezentacije s očevim brojem na leđima, zajedno s riječju 'tata'. Bit će to najbliže što su on i Kyle bili u posljednjih nekoliko mjeseci

U međuvremenu, Kilner, koja leti na utakmice radije nego da ostaje u Njemačkoj, doletjela je u Frankfurt s partnericama suigrača nogometaša privatnim zrakoplovom od 35.000 funti iz zračne luke u Manchesteru.

'Ova Lauryn Goodman je odvela svoje dijete da gleda kako njegov 'tata' igra na ekranu u Frankfurtu. Inače ne komentiram te stvari, ali ovo što ona radi vlastitom djetetu je okrutno. Također ponašao se kao da ga uhodi', napisao je jedan korisnik društvene mreže X. 

Lauryn Goodman (2).jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsjećamo, vijest da je zvijezda Manchester Cityja dobio druge dijete s influencericom Lauryn, kćer koja se rodila prije nekoliko mjeseci, najnoviji je udarac njegovom braku s Annie. Naime, Annie i Kyle su zajedno 13 godina i imaju četvero djece. 

Međutim, Kyle i Annie su prekidali nekoliko puta, a tijekom jednog prekida Kyle je dobio sina s Lauryn, sad već četverogodišnjeg Kaira. Nedavno je s ljubavnicom dobio i kćer. Lauryn tvrdi da je nogometaš 'vodio dvostruki život' jer je prevario i nju i Annie, tjerajući je da to sama kaže njegovoj supruzi.

Situacija je još kompleksnija jer su Annie i Lauryn nekad bile najbolje prijateljice.

'Kad mi je rekao da je napravio dijete mojoj najbolji prijateljici, srce mi je puklo. Ne mogu vjerovati da je riskirao ostati bez obitelji zbog toga. Svijet mi se srušio u tom trenutku', rekla je Annie kad je nogometaš dobio prvo dijete s ljubavnicom.