Hrvatski nogometaš Tin Jedvaj i njegova supruga Dina Dragija danas slave drugu godišnjicu braka. Bračni par je sudbonosno da izgovorio 12. lipnja 2022. godine, a bila je to jedna od najglamuroznijih svadbi u Hrvatskoj. 

Vjenčali su se u župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu. Paru je u crkvi pjevala pjevačica Zsa Zsa.

Tin Jedvaj i Dina Dragija (2).jpg
Josip Regovic/PIXSELL 

Nakon obreda, novopečeni se bračni par s gostima uputio u ekskluzivni Kas Event & Club Centar gdje se proslava ljubavi nastavila u romantičnom ambijentu okruženom prirodom. Riječ je o čarobnoj oazi mira smještenoj u okolici Varaždina, grada baroka, glazbe i cvijeća, usred prekrasnog zelenog perivoja iz 19. stoljeća gdje su mladenci mogli uživati u harmoniji intime i privatnosti. Ovaj moderni spoj prirode i kulturno-povijesne baštine, kao iz bajke je uredila mlada dizajnerica interijera Leda Mravličnić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu.

Odluka za pjesmu prvog plesa pala je na baladu Eda Sheerana 'Perfect', a goste je zabavljao Saša Matić, ali i grupa Lexington. Isto tako, par se držao zabavne tradicije pa je Tin skinuo podvezicu Dini.

Na Instagramu su objavljeni detalji ambijenta u kojima je par proslavio vjenčanje. Imali su raskošnu tortu na čak sedam katova ukrašenu ružama, a novopečeni supružnici su prije rezanja torte zajedno sa gostima gledali prekrasan vatromet koji je dodatno začinio cijeli događaj.

Dina Dragija i Tin Jedvaj.PNG
privatni album 

Na njihovom svadbenom slavlju su bili mnogi poznati Hrvati među kojima su i Izabel Kovačić, Mario Mamić sa suprugom Tijom, dizajnerica Kristina Burja i frizer Zvonimir Franić te pjevač Stefan Cvijović.

Mladenka je nosila dvije haljine. Prvo je pozirala u vjenčanici sirena kroja s otvorenim leđima, a kosa joj je bila stilizirana u glamurozne valove s bisernim ukrasom.

U toj je haljini bila i u crkvi, a za matičara je odabrala bijelu haljinu posutu šljokicama s velikim prorezom uz koju je imala kosu podignutu u rep.

Inače, Dina i Tin su prije vjenčanja godinama bili u vezi, a svoju ljubav oduvijek čuvaju daleko od očiju javnosti. Iako ju mnogi znaju kao djevojku nogometaša, Dina je upisala završila UCL (University of London), a već je diplomirala i na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld. U prošlosti se okušala se u manekenstvu.

Tin igra za grčki Panathinaikos, a prije toga nosio je dres u ruskom klubu Lokomotiv Moskva. Isto tako, bio je dio Vatrenih tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji.