Hrvatski tenisač Marin Čilić pojavio se u Domu sportova i pratio turnir WTT Contender. Proslavljeni sportaši tako se prvi put pojavio u javnosti nakon operacije koljena.

Marin Čilić (7).jpg
Luka Batelić/ Pixsell 

Čilić je posljednji meč odigrao 12. veljače protiv Lasla Đerea u prvom kolu ATP turnira u Buenos Airesu. Međutim, zbog stalnih problema s koljenom propustio cijelu natjecateljsku 2023. godinu. Vijest o operaciji podijelio putem društvenih mreža početkom svibnja. 

'Hej ljudi, ⠀

Vijest od mene. Posljednjih nekoliko mjeseci proveo sam pokušavajući pronaći rješenja za liječenje poteškoća koje imam s koljenom.⠀

Odluku o ponovnoj operaciji koljena donio sam nakon pažljivog razmatranja i puno korisnih savjeta stručnih liječnika. Ovo se činilo kao najbolja opcija za napredovanje do potpunog oporavka. Moja želja da ponovno igram na najvišoj razini nije nestala, naprotiv, jaka je kao i uvijek i nadam se da će mi ova dodatna operacija pomoći da se približim povratku na teren.

Ovo putovanje zadnjih 15 mjeseci bilo je izazovno, ali motiviran sam da se vratim i zahvalan sam svima na podršci', napisao je. 

Hrvatskom tenisaču podršku su tada dali Luka Modrić, Ivan Dodig i Borna Ćorić.