Vatreni u subotu igraju prijateljsku utakmicu s Portugalom, a iako su se mnogi nadali da će Cristiano Ronaldo zaigrati, to se neće dogoditi. Zbog toga je slavni Portugalac glavna tema brojnih medija, a on je otkrio da je vrijeme prije Europskog prvenstva proveo s obitelji.

Slavni Portugalac oduvijek je tema medija i obožavatelji žele znati svaki detalj iz njegovog privatnog života, a malo je poznato da se javljao srpskoj manekenki Kristini Perić, koja je taj podatak otkrila gostujući u popularnom Ami G showu.

'Ronaldo mi je pisao na Instagramu, ali to je palo u krive ruke, one novinara. Poslao mi je selfie, razmijenili smo par poruka, ali to je bilo to. Ništa se drugo nije dogodilo. Imamo zajedničke prijatelje, vjerujem da se zbog toga javio', otkrila je lijepa Kristina koja neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu djevojku, rusku manekenku Irinu Shayk s kojom je bio od 2010. do 2015. godine.

Zanimljivo, Kristini se javio 2016. godine, netom nakon prekida, a ljepotica ima čak sto tisuća obožavatelja na Instagramu koje redovito časti atraktivnim fotografijama.

Podsjetimo, Cristiano je danas u sretnoj vezi s Georginom Rodriguez koja mu je rodila dvoje biološke djece, dok je troje dobio putem surogat-majki čija imena nisu poznata javnosti.