Hrvatski nogometaš Borna Sosa jedan je od omiljenih Vatrenih koji zbog atraktivnog izgleda ima veliku bazu obožavateljica. Međutim, njegovo srce prije četiri godine je osvojila arhitektica Ivona Šimunić. Nogometaš privatni život čuva, ali sad je na društvenim mrežama pokazao svoju dugogodišnju partnericu. Par je bio na vjenčanju, a sudeći po fotografijama jako su se zabavili. 

Ivona je za posebnu prigodu odabrala svjetloplavu haljinu, a Borna prugasto odijelo. 

Borna Sosa 1.PNG
Instagram 

O plavokosoj Ivoni ne zna se gotovo ništa, a Borna u intervjuu za Story nije htio baš puno otkriti.

'Ne dijelim javno te trenutke, nemamo ni zajedničkih fotki na društvenim mrežama’, rekao je.

Pristao je ipak reći nekoliko detalja o zgodnoj arhitektici s kojom je u vezi. Ona je iz Zagreba, ali rodom iz Dubrovnika, a nogometaš je otkrio što mu se sviđa kod nje:

'Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli.'

Ivona na društvenim mrežama ima zaključan profil pa je jasno da i ona, kao i njen dragi, jako drži do privatnosti no ipak smo uspjeli pronaći jednu od njezinih rijetkih fotografija.

Inače, u intervjuu nam je Borna priznao da i on dijeli strast prema arhitekturi.

Volim razgledati muzeje i važne građevine kad dođem u novi grad. Djevojka mi je arhitektica pa imam dvostruki motiv’, ispričao je tad.

‘Volim putovati i slobodne trenutke koristim kako bih posjetio mjesta gdje još nisam bio, pa sam posjetio i New York. Prije puta se dobro pripremim, napravim plan i tražim savjete od ljudi koji poznajem. U New Yorku smo posjetili Guggenheim, uživali u pogledu s novog nebodera One Vanderbilt, posjetili kvartove sa zanimljivim zgradama...’, rekao nam je Borna.