Igrač Vatrenih i Berlin Uniona Josip Juranović danas će izreći sudbonosno 'da'. Zagrepčanin i njegova supruga Lana Miholjević prošle godine su imali građansko vjenčanje, a sad će se vjenčati i u crkvi. Zbog toga Vatrenih napušta kamp na jedan dan.

Vatreni je u nekoliko navrata istaknuo koliko voli i cijeni suprugu. 

'Upoznao sam je preko zajedničkog prijatelja prije pet godina. A prije dvije i pol godine ušli smo u vezu, i zaručili se. Mislim da je to lijepo i kvalitetno. Privukla me njezina dobrota. To što ima cilj završiti fakultet, i ne ostavlja ništa drugima da naprave umjesto nje. Jednostavno, za mene najbolja', rekao je po mnogima najskromniji Vatreni 2022. godine u intervjuu za Story.  

Par se zaručio prije dvije godine tijekom proslave njezine prvostupanjske diplome. Lana je inženjerka prehrambene tehnologije, a njezin otac poznati je hrvatski biciklist Vladimir Miholjević, jedan od glavnih organizatora utrke Cro Race.

Josip se istaknuo na prošlom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru svojom igrom, ali i skromnošću. 

'Nikad nisam mislio da sam zvijezda. To je moj posao koji ću raditi do neke godine, a poslije ću se baviti nečim drugim. Da ne ostanem nezaposlen. Od svog života želim napraviti što je najbolje moguće, ali raditi treba. Prije sam pomogao prijatelju koji je imao kafić, bio sam i konobar. Kažu dobar, volio sam popričati s gostima', rekao je Juranović u velikom intervjuu za magazin Story.

Josip Juranović supruga.jpg
Instagram