Igrač Vatrenih i Feyenoorda Luka Ivanušec bio je gost u emisiji 'Knjaz kod Vatrenih'. Ovaj 25-godišnjak progovorio je o privatnom život pa tako i otkrio da djevojka Tia Vugrinec živi s njim u Rotterdamu

'Cura je sa mnom tu, tako da je sve ljepše. Ne bude ti toliko dosadno, imaš s kim provoditi dane', rekao je Ivanušec. 

U emsiji Roberta Knjaza progovorila je i Tia otkrivši vrline svoga dečka. 

'Lijepo je odgojen, talentiran, uporan i učinio bi sve da ostvari svoje ciljeve', istaknula je Tia.

Inače, Tia je kćer nekadašnjeg nogometnog reprezentativca Davora Vugrineca.

'Upoznali smo se kao djeca kad smo išli na Sportske igre mladih u Split. Družili smo se kroz srednju školu, a onda je taj kontakt prestao na četiri do pet godina. Ponovno smo se sreli u Zagrebu, ona je studirala tamo, a ja igrao u Lokomotivi. Dogovorili smo se za kavu i tada je sve opet krenulo', ispričao je nogometaš.

Tia je istaknula da je Luka bolji tehničar i da bi pobijedio Davora Vugrineca, ali da bi njezin otac pobijedio u 'slobodnjacima'. Luka je pak ispričao da se s puncem odlično slaže. 

'Nije da daje puno savjeta, on zna da ti kao igrač praktički već sve i znaš', istaknuo je.

Upravo je za Story prošle godine otkrio malo više o svom ljubavnom životu. Naime, Luka i Tia upoznali su se u rodnom Varaždinu, a osim što ih je zbližila ljubav prema nogometu, u slobodno vrijeme vole putovati.

'Tia i ja poznajemo se iz djetinjstva. Dolazimo iz istoga grada, a prije četiri godine baš smo se upoznali. Odmah mi se svidjela zbog pameti i ljepote, a danas mi je uz obitelj najveća podrška u ovom što radim', rekao je te dodao da je Tia bila iznimno ponosna na njegov nastup za Vatrene.

Osim prodornim plavim očima, Tia, koja je završila studij na privatnom fakultetu, osvojila je Luku i ambicijama jer je bliski prijatelji opisuju kao vrijednu, ambicioznu i veselu djevojku.

Na pitanje razgovaraju li o svadbi, tada je rekao:

'Ne opterećujemo se vjenčanjem, lijepo nam je zajedno.'