Zagrepčanka Helena Livaković, supruga hrvatskog vratara Dominika Livakovića, proslavila je Majčin dan. Iako rijetko pokazuje obiteljske trenutke, a i samu trudnoću je skrivala, sad je pokazala neviđene fotografije. Helena je prvi put objavila trudničku fotografiju. Pozirala je u bijeloj haljini uz psa Oscara, a pratitelji su mogli uočiti da je fotografija nastala u visokom stadiju trudnoće. 

Malo je reći da je oduševila obožavatelje.

Helena Livaković 45.PNG
Instagram 

Isto tako, Helena je pokazala fotografiju proslave Majčinog dana uz balone i sina Joakima u naručju. Prekrasna Zagrepčanka čini se svaki trenutak posvećuje svom mezimcu. 

Helena Livaković 32.PNG
Instagram 

Podsjetimo, Helena i Dominik svoju su ljubavnu priču započeli 2017. godine, a vjenčali su se na 2022. godine u njegovom rodnom Zadru. Vjenčanje je održano u crkvi Svete Stošije u Zadru, a nakon njega slavlje se nastavilo u Falkensteiner resortu 'Punta skala' u Petrčanima. Helena je 6. siječnja ove godine u Petrovoj bolnici rodila njihovo prvo dijete - sina Joakima. Bila je to vijest koja je iznenadila hrvatsku javnost jer je Zagrepčanka trudnoću skrivala. 

Više fotografija Helene, pogledajte u galeriji.

Instagram Helena Livaković