Proslavljeni Vatreni i trener Lazija Igor Tudor slavi 46. rođendan. Bivši nogometaš najviše se proslavio igrajući za Hajduk, Juventus i hrvatsku reprezentaciju. Nakon završetka igračke karijere, posvetio se trenerskoj. Unatoč slavi i uspjesima, privatni život skriva pa nije poznato puno informacija o njemu. On i njegova supruga Stefanija žive dalje od očiju javnosti.

'Moja obitelj nema veze s mojom karijerom. Oni su moja najveća radost u slobodnim trenucima', rekao je svojedobno Tudor za Slobodnu Dalmaciju.

Svoju ljubavnu idilu odlučili su okruniti brakom 2005. godine nakon pet godina veze. Inače, Stefanija Tudor, djevojački Lešić, bivša je manekenka i prva pratilja Miss Dalmacije. Ona je odustala od nastupa na izboru za Miss Hrvatske, a jedna je od rijetkih koja se drznula izjaviti kako je sve namješteno, piše Večernji list.

Igor i Stefanija Tudor.jpg
Ivo Cagalj/PIXSELL 

U to vrijeme Tudor je igrao za talijanski Juventus, stoga nikoga nije začudio velik interes medija za njegovo vjenčanje u to vrijeme. Organizatori su se trudili svim silama zavarati medije, no to im nije uspjelo pa su fotografi uspjeli snimiti vjenčanje održano u konkatedrali svetoga Petra na splitskim Gripama, a slavlje je nastavljeno na Hvaru, na koji su uzvanici stigli katamaranom.

Trener je angažirao svoje prijatelje da tjeraju radoznale fotografe i snimatelje što dalje od njih. Zanimljiv detalj iz biografije ovog trenera jest taj da je prije svadbe supruzi otpjevao ljubavnu pjesmu. Tudor je tako pokazao kako je pravi romantik, a supruzi je otpjevao 'Da te mogu pismom zvati'. Svadbi je prisustvovalo oko 170 uzvanika. Među uzvanicima su bili mnogi nogometaši, između ostalih, Dario Šimić, Stipe Pletikosa, Zvonimir Deranja i Ivan Leko.

igor tudor
Robert Gašpert 

On i prelijepa Stefanija danas imaju troje djece. Najstarijeg sina Roka, kćeri Miju i Evu. Svoju oazu mira stvorili su na splitskim Bačvicama, kao i brojni drugi poznati Splićani.

Podsjetimo, Igor Tudor je bio član i Vatrenih s kojima je 1998. godine osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj kada je postao jedan od najomiljenijih domaćih sportaša.