Jedna od najboljih skijašica Janica Kostelić nakon sportske karijere posvetila se obiteljskom životu. Postala je majka dvoje djece, ali to je otprilike sve što se zna o privatnom životu. Primjerice, i dalje ostaje misterij tko je njezin partner te otac njezine djece.

Međutim, javnosti su poznate neke njezine veze. 

Prvi njezin dečko o kojem se pisalo je bio meksički nogometaš Raul Palomares, a domaći mediji su otkrili da ga je upoznala na rehabilitaciji u Selcu 2003. godine. Navodno je on to i potvrdio rekavši da su se brzo sprijateljili dok su liječili svoje sportske ozljede te je istaknuo da se dobro razumiju i uzajanmno poštuju. 

Janica Kostelić
STORY ARHIVA 

Bivša sportašica otvorenije je govorila samo o jednoj vezi, onoj s Riječaninom Borisom Ivančićem kojeg je upoznala 2005. godine

'Nisam očekivao da će sve krenuti ovako. Upoznali smo se na jednoj večeri nakon regate u Crikvenici, gdje je ona bila počasna gošća. Bilo je to još u lipnju ove godine, već smo se tada intenzivno družili.

Ona je trenirala na plaži ispred ronilačkog kluba u kojem sam ja bio instruktor i tako je krenulo. Upoznali smo se preko jedne naše zajedničke prijateljice, a Janica mi je odmah bila strašno simpa. Bilo nam je ugodno zajedno u društvu, no na početku je to bilo tek dobro prijateljstvo. Onda je ona morala otići na trening negdje u Dalmaciju, no i dalje smo ostali u kontaktu preko telefona i sms poruka', ispričao je Boris svojedobno za medije.

Zbog njega se neko vrijeme i preselila u Rijeku gdje je par živio u dvoetažnom stanu, a Janica je ondje otvorila i beauty salon. Mnogi još uvijek pamte njezin lančić s privjeskom ronioca koji drži skiju kojeg je Janica ljubila prije svakog izlaska na skijašku stazu. Osim toga, često je nakon pobjede rukama znala pokazivati ronilačke naočale na licu kako bi pokazala koliko je zaljubljena.

Janica Kostelić Boris Ivančić (3).jpg
Pixsell/Robert Anić 

Par je u vezi bio četiri godine u vrijeme Janičine najveće slave, ali i kad je prekidala profesionalnu sportsku karijeru. Prekinuli su početkom ljeta 2009. godine, a vijest o prekidu potvrdio je sam Boris.

'Janica i ja više nismo zajedno i to je to. Ostali smo super prijatelji i više nemam što za reći', izjavio je tada Ivančić.

Janica-Kostelic.jpg
STORY ARHIVA 

Poslije Borisa je godinu i pol ljubila Švicarca Daniela Haimerlea, a navodno ih je spojio njegov posao u Međunarodnom skijaškom savezu. Početkom 2018. je procurila vijest da je Janica u vezi sa Zvonimirom Barišićem u čijem je zagrljaju snimljena na zagrebačkom adventu u siječnju. 

Trenutni partner nije poznat javnosti. 

Više fotografija Janice, pogledajte u galeriji.

STORY ARHIVA Janica Kostelić