Proslavljena srpska tenisačica Ana Ivanović napravila je veliki zaokret nakon sportske karijere. Lijepa Ana objavila je fotografiju iz studija, ona stoji uz mikrofon i ima slušalice.

'Radim na nečemu. Možete li pogoditi na čemu?', napisala je uz fotografiju. 

Obožavatelji su pisali da je sigurno riječ o novoj pjesmi tako da bi se Ana mogla baciti u pjevačke vode. To je potvrdila i objava njezine prijateljice koja je potvrdila da Ana snima pjesmu. Proslavljena sportašica ovih dana boravi u rodnoj Srbiji.

S obzirom na to da je Ana već dosad ostvarila brojne uspjehe, ne sumnjamo da će joj i ovo poći za rukom.

Svojevremeno je bivša tenisačica otkrila koji su njezini izvori zarade. 

'Imam nekoliko poslovnih projekata. Kozmetička linija je nešto što mi je blisko srcu. To je nešto što sam ja sam kreirala, uz pomoć profesionalaca u tom polju. To je organska kozmetika. Oduvijek sam voljela voditi brinuti o sebi na prirodan način, ali to je često bilo teško, da bude prirodno i organsko. Htjela sam kreirati nešto što znam da sto posto odakle dolazi i kakve je kvalitete. Imam odličan tim, želim da se to razvije. Bastian koristi moju liniju', priznala je Ana Ivanović za Blic.

No, to nije sve što Ana posjeduje.

'Tu je i jedna kompanija, i to IT. Tehnologija je u pitanju, bazirani smo u Beogradu. Moj brat je tu, on pomaže oko toga, on je više ekspert u tom polju od mene. A tu je i par brendova s kojima je Basti i ja surađujemo u Njemačkoj', dodala je nekadašnja prva tenisačica svijeta čime je jasno stavila točku na spekulacije da joj nogometaš daje novac.

Inače, po izveštajima na Googleu, Anino bogatstvo se u 2023. procjenjuje na nevjerovatnih 82 milijuna dolara.