Srpski tenisač Novak Đoković privlači pažnju svojim sportskim uspjesima, ali i privatnim životom. On je 2014. godine oženio Jelenu Ristić s kojom danas ima dvoje djece. Međutim, ona nije jedina žena s kojom su povezivali slavnog sportaša. Mnogi smatraju da je njegova prva ljubav Lidija Popović

Par je bio u vezi prije nego što se Novak proslavio i postao najbolji igrač svijeta, a navodno je njegova karijera i presudila ljubavi. Nedugo nakon prekida s Lidijom, Novak je započeo vezu s Jelenom koja mu je danas supruga. 

Međutim, Lidija je i danas dio javne scene. Ona je poznata dj-ica, nastupa pod imenom Lady Lee, a na Instagramu ima više od dva milijuna pratitelja. Nastupala je diljem svijeta, najviše na prostoru Azije, a prema nekim izvorima zaradi i do 30 tisuća eura po nastupu. 

Jednom je prilikom komentirala kakav je slavni tenisač.

'Novak je predivan u svakom smislu te riječi. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo riječi hvale. Nama su se putevi razišli, u tome nema ništa loše, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado sjetim tog perioda, volim pamtiti lijepe stvari', izjavila je za Republiku.