Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOŠARKAŠ SPAVAO S 20 TISUĆA ŽENA: Jednom prilikom otkrio zbog koje izjave su tolike 'pale'

Autor Ana Dukić

Wilt Chamberlain, NBA legenda, imao je buran život.

 Wilt Chamberlain.jpg Izvor: TopFoto / Topfoto / Profimedia

Wilton Norman 'Wilt' Chamberlain, legenda NBA lige, svojevremeno je bio košarkaši bog. Čak i danas drži neke rekorde koji će teško biti oboreni. Osim na košarkaškom terenu, bio je poznat po svom umijeću sa ženama koje su jedna za drugom padale pred očiglenim šarmom, neobičnom, ali atletskom građom, kao i materijalnim bogatstvom koje je stekao igrajući košarku na najvišoj razini, piše Stil

Sam je jednom prilikom priznao da je spavao s 20 tisuća različitih djevojaka, a kada je javno iznio ovaj nevjerojatan podatak osudile su ga mnoge feminističke udruge. Čak je i izračun nevjerojatan, primjerice ako je košarkaš imao prvo seksualno iskustvo imao s 15 godina, on je u naredna četiri desetljeća spavao s 500 žena godišnje, što je otprilike 1,4 žena dnevno

Međutim, prijatelji su istaknuli da je Wilt bio ovisnik o seksu te da je obožavao grupnjake, najčešće s dvije djevojke. 

'Istina je, 20.000 različitih dama', napisao je u svojoj autobiografskoj knjizi 'Pogled s visine'

 Wilt Chamberlain (2).jpg Izvor: - / Everett / Profimedia

Najviše iznenađuje činjenica da nije imao djece, a samo se u javnosti spominjao jedan mladić koji je tvrdio da je njegov sin. Tijekom jednog intervjua 1999. godine Wilt je izjavio nešto zbog čega je mnogima postalo jasno na kojoj su 'foru' sve te djevojke padale na njegovu čari:

'Imati tisuće različitih žena je prilično kul, naučio sam u životu. Također sam saznao, da imati jednu ženu tisuću različitih puta je mnogo veći užitak', rekao je legendarni košarkaš te tako objasnio svoj odnos prema damama. 

Inače, Chamberlain je rođen 1936. godine u Philadelphiji kao jedno od devetero braće i sestara. Dok je bio dijete gotovo je umro od upale pluća, ali uspješno se oporavio. Kako je Chamberlain već u dobi od 10 godina bio visok oko 1,83 cm, a u srednjoj školi oko 2,11 cm, imao je sjajnu predodređenost za košarku. Nakon nekoliko mjeseci vježbanja i treninga Chamberlain je tjelesno ojačao, te je na vidjelo došao njegov talent za postizanje koševa i blokiranje šuteva. U odnosu na ostale košarkaše na terenu uvijek se isticao kao najviši. 

Povezane vijesti