Hrvatski nogometaš i igrač turskog Fenerbahcea Dominik Livaković u subotu je postao otac, njegova supruga Helena rodila je sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Samo tri dana kasnije, hrvatski vratar ima novi razlog za slavlje. Naime, danas mu je 29. rođendan

Ovo je poseban rođendan za Dominika jer će ga prvi puta slaviti kao otac. Ponosni tata je sinoć podijelio i prvu obiteljsku fotografiju uz jednostavan opis: 

'06.01.2024.'

Podsjećamo, sretnu vijest da će postati roditelji hrvatski reprezentativac i magistrica industrijskog dizajna uspjeli su od javnosti skriti do samog kraja trudnoće.

Helena i Dominik svoju su ljubavnu priču započeli 2017. godine, a vjenčali su se u ljeto 2022. godine u njegovom rodnom Zadru.

'Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja', rekla nam je u ranijem intervjuu Zagrepčanka.

Par se vjenčao u lipnju 2022. godine u crkvi Svete Stošije u Zadru, a nakon njega slavlje se nastavilo u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima. Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika našla su se najveća lica naše nogometne scene kao Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić. Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Petra Graše Jel' ti reka 'ko.

Više fotografija Dominika i Helene, pogledajte u galeriji. 

Instagram Dominik i Helena Livaković