Najvjernija podrška s tribina u Katru bile su supruge i djevojke naših Vatrenih.

Brojne WAGS-ice naših reprezentativaca vrijeme su provodile u Dohi tijekom trajanja Svjetskog prvenstva, a među njima su se posebno istaknule Vanja Modrić, Izabel Kovačić te Helena Livaković.

Upravo Helena, supruga proslavljenog golmana Dominika Livakovića, objavila je dosad neviđene fotografije s obožavateljima i pokazala kako je provodila vrijeme u sunčanom Katru.

Lijepa Helena podijelila je niz fotografija pa se čini da se dojmovi nakon osvojene bronce još nisu slegnuli. Na plaži je pozirala u bijelom kupaćem kostimu, a može se vidjeti i više dnevnih te večernjih izdanja, kao i prekrasnih mjesta koje je Helena posjetila.

Helena Livaković je supruga Dominika Livakovića
Instagram 

Inače, za vrijeme prošlog Svjetskog prvenstva u Rusiji, domaći mediji su je prozvali 'hrvatskom Meghan Markle'.

Podsjetimo, par se vjenčao ovog ljeta u njegovom rodnom Zadru nakon višegodišnje veze. Mladence i njihove goste zabavljali su Saša Matić i Petar Grašo, a iako je par poznat po tome da se ne voli eksponirati, njihovo je vjenčanje privuklo puno pozornosti.

Helena Livaković
Instagram 

Na popisu uzvanika našla su se najpoznatija lica naše nogometne scene kao Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić. Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Petra Graše 'Jel' ti reka 'ko'.

Dominik i Helena su u vezi od 2017. godine, a zaručili su se prošle godine. Zajedno imaju i neodoljivog kućnog ljubimca.

Dominik Livaković i Helena Matić
Instagram 

'Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja', rekla nam je u ranijem intervjuu Zagrepčanka o kojoj se malo toga znalo, a ona i njezin dragi uspjeli su zadržati svoju vezu daleko od očiju znatiželjne javnosti.