Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIO JE DESNA RUKA ZDRAVKU MAMIĆU: Nogometni menadžer ljubio Tatjanu Jurić, povezivali ga i s Ecijom, a oženio odvjetnicu

Menadžer Nikky Vuksan često je bio u medijima zbog ljubavnog života.

 Nikky Vuksan.jpg Izvor: Story

Nikky Vuksan, menadžer i ovlašteni agent za prodaju nogometaša te osoba bliska Zdravku Mamiću, bio je jedan od optuženika u aferi Dinamo 2. Menadžer, koji je uz braću Mamić i još četvoricu okrivljenika optužen za izvlačenje novca iz Dinama u sklopu zločinačkog udruženja, temeljem sporazuma stranaka, osuđen na godinu dana zatvora, uz rok kušnje od pet godina. Uz to, mora platiti oko 10 tisuća eura kazne. Ovaj potez Nikkyja je iznenadio odvjetnika i obranu Zdravka Mamića.

 nikky vuksan tatjana jurić.jpg Izvor: Matija Habljak/PIXSELL

Mnogi pamte naočitog menadžer i po njegovim vezama s brojnim poznatim ljepoticama s hrvatske estrade. Bio je u vezi s voditeljicom Tatjanom Jurić. Skupa su bili 4 godine, prekinuli su 2011., a oboje su demantirali da je do raskida došlo zbog nevjere. Kasnije ga se povezivalo s voditeljicom Ecijom Belošević, djevojački Ivušić.

 Nikky Vuksan 1.jpg Izvor: Instagram

'Nikky je slobodan i može raditi što god ga veseli', svojedobno je komentirala Tatjana. Iduće godine snimljen je na Paklenim otocima, a društvo mu je pravila zgodna brineta. Veza nije dugo potrajala, a onda je pronašao 'onu pravu'.

Odvjetnica Marinela Penava ga je očarala, a krajem prosinca 2016. su se vjenčali. Na svadbu, koja je bila u luksuznom hotelu u Zagrebu, pozvali su Zdravka Mamića i njegova sina Marija. Goste je zabavljao Petar Grašo.

 Nikky Vuksan i supruga.png Izvor: Instagram

Čini se kako je Nikky uz Marinelu pronašao istinsku sreću. U siječnju 2019. dobili su prvo dijete, a prije manje od tri mjeseca dobili su i trećeg sina.

Povezane vijesti