Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIJEČNIK S KOJIM JE PRONAŠLA SREĆU NAKON AFERE: Kako izgled muž Beckhamove ljubavnice?

Rebecca Loos, nekad ljubavnica Davida Beckhama, pronašla je sreću s norveškim liječnikom.

 Rebecca Loos Izvor: Instagram

Navodna ljubavnica Davida Beckhama, Rebecca Loos, postala je ponovno glavna tema u medijima diljem svijeta. Iako je ostala upamćena kao ljubavnica slavnog nogometaša, to ju nije spriječilo da pronađe čovjeka svog života

Rebecca je sada u sretnom braku sa svojim suprugom Svenom Christjarom Skaiaom, piše Daily Mail. Nizozemska  manekenka i reality TV zvijezda dospjela je na naslovnice 2004. godine nakon što je navodno imala aferu s nogometnom megazvijezdom dok je radila kao asistent njegove obitelji.

Međutim, otkako je izašao dokumentarac o nogometašu, David i Victoria su istaknuli da je navodna afera bila najteže razdoblje za njih, a i brak im je zbog toga jedva opstao.

Ali i Rebecca je u međuvremenu prekinula šutnju i otkrila da je sretno udana. 

Tko je Sven Christjar Skaiaa?

Rebeccin suprug Sven je norveški liječnik, a prema njegovom LinkedInu, predani je liječnik u Kraljevskim norveškim zračnim snagama, a od 2016. radi kao specijalist helikopterske hitne medicinske službe (HEMS) i traganja i spašavanja (SAR). Par živi u Norveškoj, a Rebecca često na društvenim mrežama često dijeli fotografije njihovog uživanja u prirodi i aktivnostima na otvorenom. 

'Ludo smo zaljubljeni kao što smo bili onog dana kad smo se upoznali i jako sam ponosna na njega. Mi smo odličan tim. Potpuno ga podržavam u svemu što radi', otkrila je svojevremeno za medije.  

Rebecca i Sven su se upoznali 2008. godine, a vjenčali su se 2012. prije nego što su se preselili u Hemsedal kako bi započeli novi život. Par ima dva sina, Magnusa i LiamaOna radi kao medicinska asistentica te drži satove joge.

Povezane vijesti